Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)

c_400_200_16777215_00_images_zz48.jpg

Van, aki azt szereti, ha szex közben csend van, de a többség inkább azt bírja, ha beszél közben a partnere. A szavak nagyon erőteljes afrodiziákumként hathatnak mindkét félre. Vannak olyan szavak, amelyek minden nőnél jól működnek, hiszen segítik abban, hogy úgy érezzék, szexik, kellenek a partnerüknek, kívánatosak. Ez a tudat pedig csodákra képes.

Lássuk most azt az 5 legforróbb, legizgatóbb szót, amit ha kimondasz, a nő a hetedik mennyországban érzi majd magát.

 

1. „Igen”

A nők imádják, ha tudod, mit akarsz. Olyan férfit akarnak, aki magabiztos és hajlandó megtenni, amire vágynak. 

2. „Ó, Liza!”

Persze nem minden nő Liza, ne is hívj így minden nőt, akivel ágyba bújsz. De a nők szeretik hallani a nevüket szex közben, főleg, ha a férfi az orgazmus közelében van. Ettől a nő nagyon különlegesnek érzi magát, ellenállhatatlannak. Ettől bizonyossá válik abban, hogy te csak őt akarod.

3. „Szeretlek!”

Ha ezt kimondod, a mennyország tárul fel előtted. Persze akkor működik igazán, ha őszintén mondod, nemcsak pufogtatod a levegőbe. Mondhatod a teste egy bizonyos részére is, ugyanúgy működik. Egyszerűen lángra lobbantja a nőt.

4. „Nedves”

Egyszerű, mindennapi szó, de az ágyban egészen mást takar. A férfiaknál egyértelmű jelei vannak annak, ha már készen állnak, a nőknél ez nem olyan szembetűnő. Ha még nem egészen nedves odalent, de te elsütöd a „Hmmm… olyan nedves vagy!” mondatot, a teste válaszolni fog, és te bebocsátást nyersz.

5. „Akarlak!”

Ez a szó a nő számára azt jelenti, hogy megőrülsz érte, annyira kívánod, hogy már szinte fáj. Igazi fűszer lehet még egy unalmasnak induló szex esetében is. Ha kimondod, a nő nem fog tudni ellenállni, ő is annyira akarni fogja, amennyire te akarod.

Szerinted milyen szóval lehet kimaxolni a szexuális élményt? Ossz meg velünk néhányat!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.