Ezért nem működnek jól a kapcsolatok a férfiak szerint

Nemrég olvashattad, hogy mi a nők véleménye arról, miért van olyan sok működésképtelen kapcsolat, és csalódott nő. Kíváncsiak voltunk a másik táborra, azaz a férfiak véleményére is. Íme.

Frédi (26)

c_400_200_16777215_00_images_kepek_csook1.jpg

Az én tapasztalataim eléggé rosszak a nőkkel. Eddig csak olyan hölggyel volt dolgom, aki nem tartós kapcsolatra vágyott, hanem valamiféle teszt elé állítva engem, felmérte az anyagi helyzetem, és döntött. Mivel nincs sportautóm és nagy házam, csak egy városi lakásom, általában nem feleltem meg, csak rövidtávra, egy kis szex erejéig. Sajnos most is szingli vagyok, pedig többet szeretnék az élettől. Azt gondolom, fiatal vagyok még, van időm, de jó lenne már egy igazi társ.

 

 

Botond (35)

Nem tudom, mi ütött a nőkbe! Akikkel találkoztam, vagy kapcsolatom volt eddigi életem során, mind aranyásó volt. Csak azzal törődött, mennyit vagyok hajlandó költeni, áldozni a kapcsolatra. Nyaralás, hosszú hétvégézés, egy kis shopping. Ha pedig szóltam, hogy ez most nem fér bele, akkor jött a lelki terror. Olyan típus vagyok, hogy ezek ellenére is hiszem, hogy meg fogom találni a nekem való lányt, és végre sikerül megállapodnom.

Dani (40)

Engem nem nagyon érdekel, hogy mennyi ideig vagyok egy csajjal. Jönnek-mennek. Már beletörődtem, hogy nem fogok találni olyat, aki megtestesíti az álmaimat, és társként lenne velem, nem csak egy futó szexként tekintene rám. Nem tudom, mi az oka, hogy ilyenek a mai nők. Talán mi, férfiak rontottuk el valahol.

Csaba (51)

Nekem feleségem és három gyerekem van. Az ismerkedés így nálam nem annyira aktuális, de látom, hogy mi zajlik körülöttem. A velem egyidős barátaim sorra válnak, mindenki megőrül ebben a korban, legyen az férfi vagy nő. Azt hiszem, a fiatalok még félnek az elköteleződéstől, az én korosztályom meg valamiféle pánikba esik, hogy az élete közepén tart, és mi lesz most… Én jól érzem magam a feleségemmel, minden működik köztünk. Persze, már nem az a nagy, lángoló szerelem, de csodás így is.

András (19)

Fiatal vagyok még, de így is nehéz az ismerkedés, a kapcsolatépítés. Nem nagyon van olyan hely, ahol normális lányokkal lehet ismerkedni. Bárokban, bulihelyeken kizárt, ott nem is próbálkozom. Egyelőre nincs barátnőm, bár talán van valaki, aki tetszik. Az egyetemen ismertem meg őt, külsőre abszolút az ideálom. Most tesztelem, hogy belsőleg is az-e.

Ferenc (42)

Nagyon érdekes az életem, mert épp két vasat is tartok a tűzben. Muszáj, mert egyetlen nőtől nem kapom meg, amit szeretnék. Az egyik a szexben nagyon jó, a másikkal viszont kielégíthetem az intellektuális igényemet. Persze vele is szexelek, mert az jó, de inkább az esze miatt jó vele lenni. Tudnak egymásról, mert így tartottam korrektnek. Nem is akarok egy olyan kapcsolatot, ahol el kell köteleznem magam. Gyereket sem szeretnék, és a jelenlegi életemmel nagyon is elégedett vagyok.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.