Ezért szexelj minden nap

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1361.jpg

Hullámhegyek és hullámvölgyek mindig előfordulnak az életben. Ugyanígy a szexuális élet sem mentes ezektől. Vannak párok, akik boldogok úgy is, hogy csak ritkán szeretkeznek, mások nem tudják elképzelni az életet szex nélkül. Sajnos a rohanás, a stressz, a fárasztó hétköznapok nem nagyon segítik az ellazulást. Azonban jó, ha tudod, nagyon sok okod lehet a mindennapi szex bevezetésére.

 

 

A fent említett stresszes hétköznapok agytornája helyett épp itt az ideje, hogy egy kis ágytornát rendszeresíts az életedben. Azon túl, hogy rendkívül kellemes időtöltés, segít túllendülni a nehézségeken, és leküzdeni a problémákat. De mi mindenben segít még a szex? Íme, 5 igencsak nyomós érv mellette.

1. Segít a gondokat messzire űzni

Főleg, ha még egy kis szerepjátékkal is megspékelitek. A valóság nehézségei elől igazi menekülésnek számít az az 1-2-3 óra, amit szexszel töltötök.

2. Javítja a kommunikációt kettőtök közt

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1362.jpgLehet, hogy a párod nem a szavak embere, de egy jól sikerült együttlétnek mégiscsak fontos kiegészítője a kommunikáció. Mondd el neki, hogy te mire vágysz, és kérd, hogy ő is mondja el, miről fantáziál. Sokkal több lehet így a szexszel töltött órák száma, mivel az, ha tudjátok, mit szeret a másik, megtöbbszörözi a vágyat is. Nem mellesleg a szex növeli az összetartozás érzését, ami hosszú távon is kihat a kapcsolatra. Képesek lesztek úgy vitázni, hogy megtartjátok egymás közt a nyugodt hangnemet, ami nagyon előremutató változás lehet.

 

3. A szex növeli a jókedvet

Egy borongós napot is sokkal jobbá tesz egy csodás lezárás, nem igaz? Biztos lehetsz benne, hogy nemcsak mellébeszélés, hogy a szex által nő a jókedv. Ez tudományosan alátámasztott tény.

4. Mindkét fél önbecsülésének jót tesz

A férfiaknak nagyon fontos a teljesítmény. Ha a szerelmed látja, hogy élvezed a szexet, akkor az ő élvezete is sokkal nagyobb lesz. Ez pedig téged tunningol fel. Egy nő annak örül, ha a párja vonzónak találja őt. Ha sok a szex a kapcsolatban, akkor nő az önbizalom.

5. Növeli a kreativitást

Az emberi fantáziának nincs határa. Igaz ez a szexre is. Bármit kipróbálhattok, amihez kedvetek van. Az a fontos, hogy együtt fektessétek le a játékszabályokat, hogy senkinek se eshessen bántódása. Olyasmibe pedig nem szabad belemenni, amit nem akarsz. Ezt el kell fogadnod a partneredtől is.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.