Így készülj fel újra a szexre – 6 tipp

Egy ideje nem volt szexuális kapcsolatod, nem találtad meg a megfelelő partnert, vagy esetleg pont szakítottál? Most azonban készen állsz a következő lépésre? Rajta, indulj el bátran!

c_400_200_16777215_00_images_kepek_szexy1.jpg

Gratulálunk, hogy újra fejest ugrasz az élet élvezetébe! Biztos lehetsz abban, hogy semmit sem felejtettél el, minden ugyanúgy működik majd, mint ezelőtt. Talán kissé lassabban indulsz el, de ez nem is lényeges.

 

 

 

 

Íme, a mi tippjeink, hogy könnyebben vedd az akadályokat.

Érezd jól magad!

Gondold végig, hogy mit szeretnél: egy alkalmi kapcsolatot, egy barátságot némi extrával, esetleg hosszú távú párkapcsolatra vágysz-e. Teljesen mindegy, melyiket akarod, nyilvánvaló, hogy az a legfontosabb, hogy jól érezd magad. A szex nem versenyfutás, nem baj, ha lassabban akarsz haladni.

Arra az esetre, ha bizonytalan vagy…

c_400_200_16777215_00_images_kepek_szexy2.jpg

Megváltozott a tested? Oda se neki! Ne félj attól, hogy valaki meztelenül lát majd hosszú idő után. Ne diétázz, csupán azért, mert azon izgulsz, vajon a pasi mit gondol rólad. Csak abban az esetben változtass, ha ez téged boldoggá tesz. Szabadítsd meg magad a benned lévő gátaktól, amelyek folyton akadályokat állítanak eléd. Hagyd, hogy megszeresd önmagad, és hagyd, hogy a pasik is szeressenek!

 

 

Fedezd fel újra a tested – magadnak, és készítsd fel - neki

Maszturbálj többet. Figyelj a tested jelzéseire, így jobb helyzetbe kerülsz éles helyzetben, hiszen egyből tudni fogod, mit szeretnél, mire vágysz. Jó, ha kipróbálsz egy-két szexuális segédeszközt is. A vibrátorok például segítenek a hüvely rugalmasságát visszanyerni, ez főleg középkorú nőknél lehet probléma. Hüvelyszárazság ellen is kiválóak ezek a kis játékszerek. Kísérletezz bátran.

Beszélj az orvosoddal a HPV oltásról

A humán papilloma vírus olyan, nemi úton terjedő betegség, amely különböző daganatos megbetegedéseket okozhat mind a nőknél, mind a férfiaknál. Elengedhetetlen tehát, hogy amennyire lehetséges, védett legyél. Többféle oltóanyag létezik, fontos, hogy konzultálj az orvosoddal.

Válassz fogamzásgátló módszert

A szexuálisan aktív embereknek fontos, hogy gondoljanak a születésszabályozásra is. Óriási a fogamzásgátlók palettája, tabletták, óvszerek, és számos más variáció közül választhatsz. Jó, ha tudod, hogy ma már a fogamzásgátlás személyre szabott, az orvos segít kiválasztani a neked leginkább megfelelő módszert.

Törekedj a biztonságra, mert az ördög nem alszik

Mindenki hajlamos arra, hogy úgy gondolkodjon, hogy vele nem történhet semmi rossz. Sajnos történhet. Simán elkaphatsz bármilyen szexuális úton terjedő betegséget, ha nem vagy résen. Nem számít, milyen fogamzásgátló tablettát írt fel az orvosod, az nem fog megvédeni a nemi betegségektől. Fontos tehát, hogy amíg nem vagy 100%-ig biztos, hogy sem a partnered, sem te nem hordoztok semmilyen kórokozót, használj óvszert – még az orális szexhez is!

Tudnod kell azonban, hogy vannak olyan betegségek, amelyek ellen az óvszer sem véd meg teljesen – ilyen például a HPV és a Hepatitis-C.

Tarjáni Rita

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.