Ilyen, ha egy nő igazán komolyan vesz

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1037.jpg

Voltál már olyan helyzetben, hogy nagyon érdekelt egy lány, azonban folyton úgy érezted magad a társaságában, mintha a homlokodon világított volna a lúzer felirat? Ez elég gyakori jelenség mostanában, ám ennek ellenére sem szabad kapásból minden nőről ugyanazt gondolnod. Vannak jelek, amelyekből egyértelműen tudhatod, ha egy lány igazán komolyan vesz.

 

 

  1. Elismer téged

Igen, ez egy férfi számára nagyon fontos. Abból tudhatod, hogy a kiszemelted valóban elismer, ha ezt tetteivel is kifejezi. Az, ha csak hangoztatja, hogy milyen nagyra tart, nem jelent semmit önmagában. Ha azonban mások előtt emeli ki azt, hogy valamit jól csináltál, és ezért elismerést érdemelsz, biztos lehetsz abban, hogy komolyan gondolja. Főleg akkor igaz ez, ha a barátnői előtt dicsekszik veled.

  1. Kimutatja, amit érez irántad

A tettek itt is nagyon fontosak, hiszen mondani bármit lehet, a szó elszáll. Akkor lehetsz biztos abban, hogy komolyan vesz a szerelmed, ha a szeretetét, a haragját, a csalódottságát, az örömét hajlandó neked megmutatni. Abban az esetben, ha mindenre ugyanolyan reakciókkal felel, az érzései nem valódiak irántad, hiszen a fáradtságot sem vette arra, hogy bármilyen is legyen.

  1. Felvállal a barátnői és a családja előtt

Nincs annál rosszabb érzés, amikor szégyell a szerelmed. Sajnos azonban gyakran előfordul, hogy egy kapcsolat kezdetén a lány nem vállalja fel az új pasit, inkább húzza az időt. Ez azért van, mert egy kapcsolat nem mindig pozitívan folytatódik a kezdeti fellángolás után, és sokan félnek a csalódást felvállalni. Ha azonban ő az elején már bemutat a barátnőinek, esetleg a szüleinek is, akkor tuti komolyan vesz.

  1. Számít neki a véleményed

Kikéri a véleményed, ha nagy döntés előtt áll. Megfogadja a tanácsod, és örül, ha elmondod neki, miért tegyen meg valamit, vagy épp ne tegyen. Ha csak a segítség szintjén maradsz, és nem irányítani akarod, akkor biztosan díjazni fogja. Te pedig biztos lehetsz abban, hogy ő nem közömbös irántad, és komolyabbak már nem is lehetnének az érzései.

  1. Nem akar rajtad uralkodni

Mondhatnám azt is, hogy elismeri, hogy te vagy a férfi a kapcsolatban. Ez manapság igen nagy szó, hiszen a nők egyre kevésbé tűrik, hogy a gyengébbik nem titulussal illessék őket. Ez rendjén is van így, de azért az alapvető nemi szerepeknek is van létjogosultsága egy kapcsolatban. Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha egy igazi férfi van mellette. Egy kapcsolat azonban akkor igazán komoly, és akkor fog jól működni, ha mindenki egyenlő, de a szerepeik megmaradnak: a nő nő, a férfi pedig férfi.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.