Megváltozik a szex az esküvő után?

Szerkesztőségünk tagjai sokféle sztorival találkoztak már, baráti körükben a házasság utáni szexuális élettel kapcsolatban. Sokaknál minden megváltozott, van, akinél még mindig tombol a szenvedély. Kíváncsiak voltunk, hogy nagy általánosságban mi az igazság. Kérdezősködtünk hát egy kicsit…

c_400_200_16777215_00_images_kepek_hazassag-szex1.jpg

Mi változik vajon a kapcsolatban az esküvő után? Tényleg olyan sokat számít az a papír? Az általunk megkérdezett emberek szerint az esküvő manapság már nem olyan fontos dolog, mint egykor volt, de még mindig vannak olyanok, akik azt vallják, nem maradhat ki egy ember életéből. A válaszokból összességében elmondható, hogy majdnem mindegyik pár tartott attól, hogy kissé megváltozik majd az egymáshoz való viszonyuk a szexben. Tartottak attól, hogy elkényelmesednek majd, és eltűnik az intimitás, a vágy és a szenvedély. Többnyire a férfiak féltek attól, hogy rutinszerűvé válnak majd az együttlétek, esetleg eltűnnek. A nők többsége szerint a házasságban is ugyanolyan fontos a szex, mint azelőtt, csak talán kissé átalakul.

Anna (30)

c_400_200_16777215_00_images_kepek_hazassag-szex2.jpg

Az interneten ismerkedtünk meg a férjemmel, jó hosszú szingliélet után. Nekem ez az időszak volt a szexuális forradalmam. Sok kapcsolatom volt, amelyek közül jó néhány szexszel végződött (vagy kezdődött). Kiéltem magam, és vágytam arra, hogy végre megállapodjak. Ekkor jött Laci, aki maga volt a tökély számomra. A házasságunk nem a szexre épül, de nagyon hangsúlyos a szerepe. Majdnem minden nap sort kerítünk egy kis szeretkezésre. Ha nem jut elég idő valami miatt, akkor orálisan elégítjük ki egymást. Nekünk ez a fűszerünk. Nem tudom, hogy meddig tart ki ez, de most leszünk ötéves házasok, és eddig elég jól bírjuk.

Feri (42)

Már 20 éve házasok vagyunk a feleségemmel, Klárival. Az elején nagyon sokat szexeltünk, ez mára ritkult kissé, de a szenvedély nem tűnt el a kapcsolatunkból. Mindketten sokat változtunk a megismerkedésünk óta, de mégis úgy érzem, semmit sem csinálnék másképp. Van három gyermekünk, akikért nagyon hálás vagyok Klárinak, és azt hiszem, nem is kívánhatnék magamnak, magunknak jobb életet. Lehet, hogy kissé megszokottak az együttléteink, de mindig igyekszünk feldobni egy kicsit. Nem olyan már, mint amikor húszévesek voltunk, de nem is várjuk ezt egymástól. Boldogok vagyunk.

Verus (25)

Egy éve mentem hozzá Noelhez, akit a gimnázium óta ismerek. Barátságból lett szerelem a miénk. A szex érdekes módon nem játszik központi szerepet a házasságunkban. Nagyon sok mindent csinálunk együtt, de ritkán kívánjuk meg egymást. Ez nem a házasság miatt van, azelőtt is ilyenek voltunk.

Ajtony (32)

Azt hiszem, mi vagyunk a rossz példa. A házasságkötésünk óta elkényelmesedtünk mindketten. A feleségem, Erika már nem érez késztetést arra, hogy meghódítson engem a szépségével, a testével. Folyton kinyúlt melegítőben van, nem is igazán kívánom meg. Én sem teszek sokat azért, hogy ő megkívánjon. Tudom, hogy ennek nem lesz jó vége, de amíg nincs gyerek, könnyebb a válás is. Ez van.

Ditta (30)

Nemrég házasodtunk össze a szerelmemmel, Antonióval. Ő olasz, egész más a vérmérséklete, állandóan csinálná. Engem ez feltüzel, és már folyton készen állok. Imádom, hogy bárhol és bármikor letámad, semmi gátlás nincs benne. Mióta összeházasodtunk, azt érzem, hogy még jobban akar. Az esküvőnk óta eltelt egy évben csináltuk már liftben, repülőn, mosdóban, váróteremben, parkban, hegytetőn, és még más helyeken is. Természetesen a házunk összes helyiségében is. Imádjuk egymást, ami a házasságkötés óta csak fokozódott.

Anti (40)

Nem tudom, miért, de a házasságkötés nálunk mindent teljesen átalakított. Nem hiszem, hogy a papírnak van jelentősége, inkább a kapcsolatban eltelt időnek. Egyáltalán nem kívánom a feleségemet. Többször meg is csaltam, szerintem ő is engem. Teljesen nyitott házasságban élünk, sosem szexelünk. A barátság megmaradt köztünk, nem is akarunk válni. Nekünk ez így kényelmes.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.