Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Fiatalabb koromban a Budapest-Nyíregyháza szerelem számított távkapcsolatnak. Mára azonban a világ óriásivá nőtt, és egyre többen választanak más országot lakhelyül, munkahelyül. Ez persze azt is jelenti, hogy a távkapcsolatokból is egyre több van. De működhet egy távkapcsolat?

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1345.jpg

Természetesen nem minden távkapcsolat marad távkapcsolat. Viszonylag rövid idő alatt kiderül, fenntartható-e a külföldi élet, milyenek a kilátások, mindkét félnek akad-e munka az adott országban, esetleg jobb volt-e itthon. Mindenesetre – bárhogy is alakulnak a dolgok – biztos, hogy nagyon nagy kitartást igényel mindenki részéről ez az egész. Ezen a göröngyös úton haladva sokan elbuknak, nem eléggé erős a szerelem, vagy ha erős is, a vágy valahogy elvész, és a kapcsolat szertefoszlik.

Távkapcsolatban ugyanis nincsenek közös, lazítós hétvégék, szenvedélyes esték, romantikus pillanatok, test-test érzések. Marad az online tér és a telefon. Vannak, akik jól bírják ezt a fajta életet, hiszen bizonyos szabadsággal jár együtt, másoknak ez maga a kínszenvedés, és csak a végét várják, legyen az így vagy úgy.

Ha te is távkapcsolatban élsz, és sokszor már majdnem feladtad, van egy jó hírünk: apróságokkal is sokat tehetsz azért, hogy a láng tovább égjen, a kapcsolat hosszú távon is fennmaradjon.

1. Naponta tartsátok a kapcsolatot

Ez eleinte teljesen természetes, de ahogy múlik az idő, eltávolodhattok egymástól akár érzelmileg is. Ezt nem szabad hagyni, ezért, ha csak egy sms vagy email erejéig is, de tartsátok a kapcsolatot minden nap. Ez nem elszámoltatás, vagy nyomozás a másik után, hanem csupán a szeretet kifejezése.

2. Váltsatok valódi levélre

Nagyon romantikus dolog igazi levelet küldeni, kézzel írottat. Ez visszahozza kicsit a régmúltat, és segít a kapcsolatot elmélyíteni – még a távolság ellenére is.

3. Szex

Ez egy nehéz kérdés, de könnyen megoldható. A telefon és az internet csoda egy találmány, erre is bevethetitek. Csak a fantázia szabhat határokat.

4. Közös tevékenységek a távolból

Rengeteg dolgot csinálhattok együtt. Még kirándulhattok is. Találjatok ki egy-egy úticélt egymásnak, és menjetek el oda. Onnan pedig jelentkezzetek be egymáshoz online. Olvassátok ugyanazt a könyvet, és minden nap vitassátok meg, hogy mi a véleményetek. Játsszatok online játékokat, vagy nézzétek meg ugyanazt a filmet ugyanakkor. Jó dolog, ha szerettek főzni. Főzhettek együtt is, és megoszthatjátok az elkészült remekműveket egymással.

5. Apró meglepetések

Akármilyen távol is vagytok egymástól, kis csomagokat mindig lehet küldeni. Így sok-sok apró meglepetésben lehet részetek. Ez jelzés, hogy a másik gondol rád, és te is gondolsz rá, akárhol is legyetek.
6. Közös utazás

Kicsit költségesebb, de néha-néha meg lehet engedni egy-egy közös utazást. Beszéljétek meg, hogy mikor és hol találkoztok, és utazzatok oda külön-külön. Töltsetek ott egy kis időt együtt. Csodás lesz!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.