A túl sok szex – kényszer lesz!

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz! Ugye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz!

Szex és biztonság

Bővebben: Szex és biztonságTippjeinkkel még hatékonyabbá teheted a nemi úton terjedő betegségekkel szembeni harcod.

Bővebben: Szex és biztonság

A szexuális étvágyról

Bővebben: A szexuális étvágyrólUgye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A szexuális étvágyról

7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexről

Bővebben: 7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexrőlSzeretnél javítani a szexuális életeden? Ezekkel az egyszerű ötletekkel és technikákkal segíthetsz magadon és a partnerednek is, hogy igazán élvezetesek legyenek az együttléteitek.

Bővebben: 7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexről

Reggel (is) szeretkezz!

Bővebben: Reggel (is) szeretkezz!Ki ne ismerné azt a leírhatatlan érzést, amikor egy jól sikerült éjszaka vagy egy kifejezetten kellemes reggeli szeretkezés után elhagyja a szerelmi fészket, de a gondolatai még mindig az előtte történtek körül cikáznak.

Bővebben: Reggel (is) szeretkezz!

Szexi számok

Bővebben: Szexi számokA számok körbevesznek minket. Eléggé elképzelhetetlen lenne nélkülük az élet. Van, aki a számmisztika jóslatai alapján tervezi a napját, és van, aki szerint minden a számoktól függ. Persze tudjuk, hogy semmiben nem a méret a lényeg, főleg a szexben nem, de ettől függetlenül folyamatosan méregetünk – mellbőséget, kosárméretet, a pénisz méretét. Összegyűjtöttünk néhány érdekes számadatot, amiről még valószínűleg te sem tudtál.

Bővebben: Szexi számok

Az orgazmus anatómiája

Bővebben: Az orgazmus anatómiájaGondolkoztál már azon, hogy mi is valójában az orgazmus? Tudd meg most, mi történik az elméddel és a testeddel, ha eléred a csúcspontot.

Bővebben: Az orgazmus anatómiája

A szexuális harmónia nem elérhetetlen álom

Bővebben: A szexuális harmónia nem elérhetetlen álomMinden ember alaptermészetéhez hozzátartozik, hogy harmóniára törekszik. Azon kívül, hogy folyamatosan igyekszünk megteremteni belső harmóniánkat, állandóan azon fáradozunk, hogy a környezetünkben is harmónia legyen.

Bővebben: A szexuális harmónia nem elérhetetlen álom

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.