10 női erogén zóna – 10 szextipp

Bővebben: 10 női erogén zóna – 10 szextipp Az erogén zónák mindenkinél máshol vannak, de azért van néhány érzékeny pont, ami mindenkinél gyönyört vált ki. Természetesen a nőknél klitorisz áll a lista élén, de nem ez az egyetlen terület, amely az őrületbe kergetheti. Íme, néhány szextipp a nő különböző, érzékeny testrészeire hangolva.

Bővebben: 10 női erogén zóna – 10 szextipp

A szex igazi játék

Bővebben: A szex igazi játékHa úgy érzed, szükség van egy kis játékosságra a mindennapokban, forrósítsd fel a hangulatot valamilyen pajkos szexjátékkal. Összegyűjtöttünk most néhány könnyen kivitelezhetőt.

Bővebben: A szex igazi játék

Szexelj az egészségedért!

Bővebben: Szexelj az egészségedért!A szex az egyik legjobb dolog a világon. Azt is tudjuk, hogy az egészségre pozitív hatással van. Íme, most néhány olyan kiemelkedő jó tulajdonsága, amelyekről lehet, hogy még nem hallottál.

Bővebben: Szexelj az egészségedért!

Szenvedélyes szex 50 felett

Bővebben: Szenvedélyes szex 50 felett  Van egy Neoton Família szám, ami most eszembe jutott: „Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot, / Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.” Így van ez valahogy az 50 éves kor feletti szexuális élettel is. Átértékeljük a kapcsolatokat, és egy kicsit el is hagyjuk a valóságot.

Bővebben: Szenvedélyes szex 50 felett

5 kiábrándító dolog az ágyból

Bővebben: 5 kiábrándító dolog az ágybólSemmiben sem lehet általánosítani, így a szexben, a szexuális együttlétek terepén sem ildomos. Van azonban néhány olyan megnyilvánulás, ami a férfiakat nem igazán tesz boldoggá az ágyban. Lássunk most 5 dolgot, amit inkább kerülj, ha boldoggá akarod tenni a pasidat.

Bővebben: 5 kiábrándító dolog az ágyból

Szerepjátékok az ágyban

Bővebben: Szerepjátékok az ágybanA szex nem csak szenvedély. Lehet belőle igazi móka, ami persze perzselő együttlétbe is torkollhat. Ez a szexmóka a szerepjáték, ami minden együttlétet megfűszerez. Ha neked vagy a partnerednek van valamilyen forró fantáziája, amit szeretnétek megvalósítani, kezdjétek azzal a játékot.

Bővebben: Szerepjátékok az ágyban

Óvszer bajok

Bővebben: Óvszer bajokA kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: Óvszer bajok

A meztelen igazság – szexuális problémák

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémákHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémák

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.