Egy életen át szexközelben

Bővebben: Egy életen át szexközelbenAhogy öregszünk, könnyű elveszíteni a szikrát a hálószobában. Unalom, a kalandvágy elvesztése, fizikai betegségek és egyéb problémák is kihívást jelenthetnek még a legegészségesebb kapcsolatokban is. Ez pedig a libidó csökkenésével és az érzelmi távolság kialakulásával járhatnak. Az intimitás életben tartása azonban jelentős hatást gyakorolhat az életedre.

Bővebben: Egy életen át szexközelben

Szex az első randin – igen vagy nem?

Bővebben: Szex az első randin – igen vagy nem?A címben szereplő kérdés az, amelyről mindenki másként vélekedik. Ha egy baráti társaságban felmerül a téma, biztos, hogy nehéz dűlőre jutni. Az eldöntésében közrejátszanak a társadalmi elvárások, a szülők, a neveltetés, az önálló gondolkodásunk, illetve a kódolt szerepeink is.

Bővebben: Szex az első randin – igen vagy nem?

Szexigazságok

Bővebben: SzexigazságokVan egy csomó furcsaság a szexszel kapcsolatban, amiről valójában nem tudjuk eldönteni, hogy igaz-e vagy nem. Az afrodiziákumok működnek? És mi a helyzet a G-ponttal? Ahhoz, hogy pontot tehessünk a kérdőjelek helyére, szaladtunk egy kört a szakértőink között – most olvashatod, mit tudtunk meg.

Bővebben: Szexigazságok

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Bővebben: Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünkTöbbször, több helyen bebizonyosodott már, hogy a mai világban nem elég csak úgy, lébecolni a langyos vízben, nem elég, ha valami csak félgőzzel megy. Az embereknek izgalom kell: a mindennapi életben, a videójátékokban, a szexben. Ennek ellenére a többség szexuális élete inkább mondható rutinszerűnek, mint izgalmasnak.

Bővebben: Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

10 női erogén zóna – 10 szextipp

Bővebben: 10 női erogén zóna – 10 szextipp Az erogén zónák mindenkinél máshol vannak, de azért van néhány érzékeny pont, ami mindenkinél gyönyört vált ki. Természetesen a nőknél klitorisz áll a lista élén, de nem ez az egyetlen terület, amely az őrületbe kergetheti. Íme, néhány szextipp a nő különböző, érzékeny testrészeire hangolva.

Bővebben: 10 női erogén zóna – 10 szextipp

A szex igazi játék

Bővebben: A szex igazi játékHa úgy érzed, szükség van egy kis játékosságra a mindennapokban, forrósítsd fel a hangulatot valamilyen pajkos szexjátékkal. Összegyűjtöttünk most néhány könnyen kivitelezhetőt.

Bővebben: A szex igazi játék

Szexelj az egészségedért!

Bővebben: Szexelj az egészségedért!A szex az egyik legjobb dolog a világon. Azt is tudjuk, hogy az egészségre pozitív hatással van. Íme, most néhány olyan kiemelkedő jó tulajdonsága, amelyekről lehet, hogy még nem hallottál.

Bővebben: Szexelj az egészségedért!

Szenvedélyes szex 50 felett

Bővebben: Szenvedélyes szex 50 felett  Van egy Neoton Família szám, ami most eszembe jutott: „Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot, / Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.” Így van ez valahogy az 50 éves kor feletti szexuális élettel is. Átértékeljük a kapcsolatokat, és egy kicsit el is hagyjuk a valóságot.

Bővebben: Szenvedélyes szex 50 felett

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.