5 kiábrándító dolog az ágyból

Bővebben: 5 kiábrándító dolog az ágybólSemmiben sem lehet általánosítani, így a szexben, a szexuális együttlétek terepén sem ildomos. Van azonban néhány olyan megnyilvánulás, ami a férfiakat nem igazán tesz boldoggá az ágyban. Lássunk most 5 dolgot, amit inkább kerülj, ha boldoggá akarod tenni a pasidat.

Bővebben: 5 kiábrándító dolog az ágyból

Szerepjátékok az ágyban

Bővebben: Szerepjátékok az ágybanA szex nem csak szenvedély. Lehet belőle igazi móka, ami persze perzselő együttlétbe is torkollhat. Ez a szexmóka a szerepjáték, ami minden együttlétet megfűszerez. Ha neked vagy a partnerednek van valamilyen forró fantáziája, amit szeretnétek megvalósítani, kezdjétek azzal a játékot.

Bővebben: Szerepjátékok az ágyban

Óvszer bajok

Bővebben: Óvszer bajokA kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: Óvszer bajok

A meztelen igazság – szexuális problémák

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémákHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémák

Több szex, jobb memória

Bővebben: Több szex, jobb memóriaÍme, a nap híre: egy 2016-os tanulmány szerint kapcsolat van a szex és a memória között. Minél több van az előbbiből, annál jobb az utóbbi.

Bővebben: Több szex, jobb memória

Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)

Bővebben: Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)Van, aki azt szereti, ha szex közben csend van, de a többség inkább azt bírja, ha beszél közben a partnere. A szavak nagyon erőteljes afrodiziákumként hathatnak mindkét félre. Vannak olyan szavak, amelyek minden nőnél jól működnek, hiszen segítik abban, hogy úgy érezzék, szexik, kellenek a partnerüknek, kívánatosak. Ez a tudat pedig csodákra képes.

Bővebben: Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Bővebben: 5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élszNem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

Bővebben: 5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Az egészséges szexualitásról

Bővebben: Az egészséges szexualitásrólMinden ember legalapvetőbb szükséglete a szexualitás. De vajon mikor mondhatjuk azt, hogy egészséges szexualitás, és mikortól nem az?

Bővebben: Az egészséges szexualitásról

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.