„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

Bővebben: „A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián történeteAmikor két ember összeházasodik, a szex sokszor a második sorba kúszik a rangsorban. Első helyen áll a szerelem, a meghittség, az intimitás, az egymásba vetett bizalom, az őszinteség és a biztonság fontossága. Azonban komoly gondokat okozhat, ha a szex a második sorból a harmadikba kúszik, és minden más a szenvedély elé kerül. Sajnos Tina és Krisztián emiatt váltak el.

Bővebben: „A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

Bővebben: „Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögébőlPár nappal ezelőtt olvashattatok arról, milyen is, amikor a nő kezdeményez. Íme, most 5 olyan igaz történet, amelyben a férfi tette meg az első lépést.

Bővebben: „Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

Bővebben: 5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt Bármilyen csodás is egy párkapcsolat, bármennyire is rózsaszín az a bizonyos köd, vannak olyan dolgok, amelyek egy szempillantás alatt keresztbecsapják a felejthetetlennek ígérkező szexuális együttlétet. Azonban van egy jó hírem, ezeket el lehet kerülni, csak oda kell figyelned. Összegyűjtöttünk most neked 5 olyan apróságnak tűnő, ám mégis sorsdöntő dolgot, amit semmilyen körülmények között ne csinálj szex előtt vagy után.

Bővebben: 5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

Így növeld a szexuális vonzerőd

Bővebben: Így növeld a szexuális vonzerődHajlamosak vagyunk elhinni, hogy a szexuális vonzerő növelése érdekében változtatnunk kell a megjelenésünkön, az étrendünkön, vagy akár a ruházatunkon. Olvasd csak, milyen szuper stratégiák vannak a vonzerőd növelésére! Eláruljuk, egyikhez sincs szükség fizikai módosításokra.

Bővebben: Így növeld a szexuális vonzerőd

Ne kütyüzz, szeretkezz!

Bővebben: Ne kütyüzz, szeretkezz!Az okostelefonok, tabletek, mindenféle kütyük behálózzák az egész életünket. Mindenhol ott vannak: a bevásárlástól, a munkán keresztül, az egyszerű beszélgetésig. Na, de hogy a szexuális életünkre is hatással vannak, az maga a téboly! Pedig így van!

Bővebben: Ne kütyüzz, szeretkezz!

Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Bővebben: Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)Előző mini felmérésünk ebben a témában a férfiak körében készült. Most 6 nőt kérdeztünk meg, mi az, amit a legjobban szeretnek a szexben.

Bővebben: Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Bővebben: Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)Gondoltad volna, hogy a pasik – bár sokat gondolnak rá – nem az orgazmus miatt szeretik annyira a szexet. Megkérdeztünk 6 férfit, hogy nekik miért szuper a szex – érdekes válaszokat kaptunk.

Bővebben: Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Szex idős korban!

Bővebben: Szex idős korban!Nagyon furcsa, hogy mennyire tartják magukat bizonyos tévhitek az időskori szexszel kapcsolatban. A legelterjedtebb az, hogy az öregedéssel búcsúzni kell a szexuális élettől. Sok idős ember azonban még a 70-es, 80-as, sőt a 90-es éveiben is kielégítő szexuális életet élhet. Lássuk, milyen tévhitekkel találkozhatunk még a témában.

Bővebben: Szex idős korban!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.