Tesztoszteron kisokos

Bővebben: Tesztoszteron kisokosA legtöbb ember, ha azt hallja, tesztoszteron, akkor egyből a férfiakra gondol. Igazuk is van, hiszen ez a legfontosabb férfi nemi hormon. Azonban nemcsak a férfiakban termelődik, hanem a nőkben is.

Bővebben: Tesztoszteron kisokos

Kalandra fel?

Bővebben: Kalandra fel?Létezik szex szerelem nélkül, ez nem vitás. Vannak, akiknek nem jelent semmit, mások elképzelhetetlennek tartják az egyéjszakás kalandot. Ennek ellenére bárkivel megeshet, így nem árt, ha te is tisztában vagy azzal, mit tegyél, hogyan viselkedj ilyen helyzetben.

Bővebben: Kalandra fel?

Szórakoztató és szenvedélyes szex

Bővebben: Szórakoztató és szenvedélyes szex A szex nemcsak a nagyívű, romantikus éjszakákról kell, hogy szóljon, hanem fontos a jó humorérzék, hogy a szex szórakoztató, játékos és szenvedélyes lehessen. Íme, az 5 legjobb módja annak, hogy a szexuális együttléteket ne stresszelve éld át:

Bővebben: Szórakoztató és szenvedélyes szex

Szex a hosszú távú kapcsolatban

Bővebben: Szex a hosszú távú kapcsolatbanA napok olyan gyorsan telnek, hogy mire este magadhoz térnél a napi rutinból, már mindenki alszik. Elgondolkodsz, hogy ez vajon jó így, majd legyintesz, hogy igen, ez természetes, hiszen már több mint egy évtizede együtt vagytok a pároddal. Pedig ez nem így természetes.

Bővebben: Szex a hosszú távú kapcsolatban

A szerelem férfi szemmel

Bővebben: A szerelem férfi szemmelA sok ezer éve kutatott, és soha fel nem térképezhető érzést, a szerelmet nagyon sokan próbálták már leírni. Egyszerűen képtelenség, hiszen – mint minden emberi érzés – a szerelem nagyon szubjektív. Lássuk, hogyan élhetik meg a szerelem érzését a férfiak.

Bővebben: A szerelem férfi szemmel

Miről fantáziál a barátnőd?

Bővebben: Miről fantáziál a barátnőd?Ugye, milyen jó lenne tudni, hogy miről fantáziál legszívesebben a barátnőd? Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb és legforróbb női szexfantáziát.

Bővebben: Miről fantáziál a barátnőd?

Kihűlt ágy?

Bővebben: Kihűlt ágy?A szerelmeddel valami már nem ugyanolyan? Már napközben sem gondolsz a szexre? Úgy érzed, a kapcsolat már ezer éve tart és pontosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed és nem is képzelnél magad mellé mást. Csak épp a szexszel van valami, hiszen már hónapok óta csak aludni jártok az ágyba.

Bővebben: Kihűlt ágy?

A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

Bővebben: A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlenCsak remélni tudom, hogy hozzád még senki nem volt hűtlen. Eszméletlen fájdalom, amikor megtudod, hogy a szerelmed mással volt együtt. Az pedig, ha esetleg még belé is szeretett, kimondhatatlan.

Bővebben: A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.