Intimitás felsőfokon

Bővebben: Intimitás felsőfokonA szexszel ki tudod fejezni magad teljes mértékben? Szabadnak érzed magad? Kellő intimitást érzel közben? Ha ez most egy kutatás lenne, a megkérdezettek döntő többsége válaszolna nemmel. Sajnos.

Bővebben: Intimitás felsőfokon

Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Bővebben: Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Felpezsdítenéd a szexuális életed? Ha távol vagytok egymástól munka vagy iskola miatt, és már kicsit kiégett köztetek a szenvedély, vagy minden együttlét kicsit rutinszerű, akkor csapjatok a lovak közé, vegyétek a kezetekbe az irányítást. Forró perceket szerezhettek egymásnak, ha nem is személyesen. Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon, egy tablet vagy számítógép és a fantáziátok.

Bővebben: Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Hazugságok a szexről

Bővebben: Hazugságok a szexrőlTalán te is elhitted az alábbi, az igazságot nem éppen fedő állításokat. Ámde azért jó tudni az igazságot!

Bővebben: Hazugságok a szexről

A szex kell!

Bővebben: A szex kell!De vajon mennyire? Van, amikor nincs megfelelő partner, van, amikor a libidó okoz problémákat, van, hogy egyszerűen úgy érzed, rád erőszakolják az egészet, és nem is lenne annyi szexre szükséged, mint ahányszor csinálod. Mennyi szexre van szüksége az embernek?

Bővebben: A szex kell!

Stressz okozta szexuális problémák

Bővebben: Stressz okozta szexuális problémákVilágviszonylatban minden második negyven év feletti férfi küzd átmeneti  vagy tartós merevedési problémákkal. Fiatalabb korban sem ritka (kb. minden negyedik férfinál előfordul), hogy megfelelő mértékű libidó ellenére sem jön létre merevedés, vagy a merevedés mértéke, időtartama csökkent. Tehát százmilliók életét nehezíti meg ez a probléma, így nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Bővebben: Stressz okozta szexuális problémák

Csak őszintén

Bővebben: Csak őszinténA szex az a téma, ami mindenkit érdekel, ám mégis még mindig és állandóan falakba ütközünk, már ami a kommunikációt illeti. Valahogy nem beszélünk róla nyíltan és őszintén. Ez óriási probléma, ami ellen küzdenek a témával foglalkozó szakpszichológusok. Sajnos minden küzdelem ellenére a magyar társadalom elzárkózik a szexről való kommunikációtól, ezért a gyermekekben torz kép alakul ki az egészről, amit a rossz pornófilmek és az online beszerzett, téves információk csak tetéznek.

Bővebben: Csak őszintén

Miért működik a kémia?

Bővebben: Miért működik a kémia?Gyakran hallani, ahogy az emberek egymás közt beszélnek arról a bizonyos „kémiáról” vagy „szikráról”. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy vajon mit értenek ez alatt. Nehéz definiálni, hiszen mindenkinek mást jelent.

Bővebben: Miért működik a kémia?

5 szexuális pozíció a Káma Szútrából

Bővebben: 5 szexuális pozíció a Káma SzútrábólA szexet nem könyvekből kell tanulni, hanem csinálni kell! Gondolom, neked is ez a véleményed. Ám van egy több mint 2000 éves szöveg, amelyet azért érdemes egyszer-kétszer fellapozni a felbecsülhetetlen tudásért. Ez a könyv a Káma Szútra. Lássuk most azt az 5 szexuális pozíciót, amely segít a teljesebb szexuális élet elérésében.

Bővebben: 5 szexuális pozíció a Káma Szútrából

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.