Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?

Bővebben: Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?Az ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?

5 furcsaság a szexről – és az igazság

Bővebben: 5 furcsaság a szexről – és az igazságVan egy csomó furcsaság a szexszel kapcsolatban, amiről valójában nem tudjuk eldönteni, hogy igaz-e vagy nem. Az afrodiziákumok működnek? És mi a helyzet a G-ponttal? Ahhoz, hogy pontot tehessünk a kérdőjelek helyére, szaladtunk egy kört a szakértőink között – most olvashatod, mit tudtunk meg.

Bővebben: 5 furcsaság a szexről – és az igazság

A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

Bővebben: A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiárólHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

A túl sok szex – kényszer lesz!

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz! Ugye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz!

Szex és biztonság

Bővebben: Szex és biztonságTippjeinkkel még hatékonyabbá teheted a nemi úton terjedő betegségekkel szembeni harcod.

Bővebben: Szex és biztonság

A szexuális étvágyról

Bővebben: A szexuális étvágyrólUgye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A szexuális étvágyról

7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexről

Bővebben: 7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexrőlSzeretnél javítani a szexuális életeden? Ezekkel az egyszerű ötletekkel és technikákkal segíthetsz magadon és a partnerednek is, hogy igazán élvezetesek legyenek az együttléteitek.

Bővebben: 7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szexről

Reggel (is) szeretkezz!

Bővebben: Reggel (is) szeretkezz!Ki ne ismerné azt a leírhatatlan érzést, amikor egy jól sikerült éjszaka vagy egy kifejezetten kellemes reggeli szeretkezés után elhagyja a szerelmi fészket, de a gondolatai még mindig az előtte történtek körül cikáznak.

Bővebben: Reggel (is) szeretkezz!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.