Középkori hálószobatitkok, avagy 7 dolog, amit nem tudtál a középkori szexről

Bővebben: Középkori hálószobatitkok, avagy 7 dolog, amit nem tudtál a középkori szexről

Ma már nem ritka, ha valaki egyéjszakás kalandokba bonyolódik, megcsalja a párját, elválik, a saját neméhez vonzódik, és ezt felvállalja. A középkorban azonban a szexuális élet, a párkapcsolat egészen más volt, mint manapság. A sok tiltás és büntetés miatt az emberek féltek, ugyanakkor a vágyainknak nem lehet korlátokat állítani, ezért vétkeztek is rendesen. Elég csak a középkori művészetet nézni, süt belőle a szexualitás.

Bővebben: Középkori hálószobatitkok, avagy 7 dolog, amit nem tudtál a középkori szexről

Potenciát segítő szerek romantikázásokhoz

Bővebben: Potenciát segítő szerek romantikázásokhozA merevedési zavarok bármikor felléphetnek, évszaktól függetlenül. Akinél jelentkezik, az megijed, és kétségbeesetten próbál megoldást keresni. Mivel ilyenkor a férfiak büszkesége és énképe sérül, ezt a megoldást minél gyorsabban szeretnék megtalálni. Dr. Bognár Csabával, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Urológiai osztályának adjunktusával arról beszélgettünk, hogy milyen potenciát növelő szerek segíthetnek akár a nyári romantikus éjszakákon is.

Bővebben: Potenciát segítő szerek romantikázásokhoz

„Szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem szabad”

Bővebben: „Szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem szabad”

Újabb érdekes olvasói levelet kaptunk Anitától, amit változtatás nélkül olvashatsz. Anita férjnél van, gyerekei vannak, mégis szerelmes lett valaki másba.

Bővebben: „Szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem szabad”

Szexuális igényeink változnak

Bővebben: Szexuális igényeink változnak

Mi az, ami egymáshoz kapcsolja a nőt és a férfit akkor, amikor csak az egyik fél részéről merül fel az igény az intimitásra, a szexualitás megélésére? Miért lehet jelen egy amúgy jól működő kapcsolatban a hárítás?

Bővebben: Szexuális igényeink változnak

Ezért nem működnek jól a kapcsolatok a férfiak szerint

Bővebben: Ezért nem működnek jól a kapcsolatok a férfiak szerint

Nemrég olvashattad, hogy mi a nők véleménye arról, miért van olyan sok működésképtelen kapcsolat, és csalódott nő. Kíváncsiak voltunk a másik táborra, azaz a férfiak véleményére is. Íme.

Bővebben: Ezért nem működnek jól a kapcsolatok a férfiak szerint

Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!

Bővebben: Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!

Azt hiszem, nagyon normális nő vagyok, nincsenek extra elvárásaim, kiemelkedő követeléseim a pasim felé, humoros vagyok, szórakoztató, és elég szexi. Mégis-mégis… egy kiscsajnak sikerült lenyúlnia a pasimat.

Bővebben: Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!

A csók – a pasik szerint

Bővebben: A csók – a pasik szerint

Hányszor csókolóztál életedben? Nem biztos, hogy mindre ugyanolyan élénken emlékszel, de az első biztosan megmaradt. A csók az, ami mindenkinek mást jelent: van, akinek ez már a szerelem egyértelmű velejárója, egy jel, hogy igenis van valami a levegőben. Ugyanakkor a csók elárul minden mást is: a szenvedély halálát, a hűtlenséget, a kapcsolat végét, és persze azt is, ha épp mást sem akarunk, csak ágyba bújni a szerelmünkkel.

Bővebben: A csók – a pasik szerint

Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell

Bővebben: Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell

Az életünk olyan hullámzó… sokszor csak ülünk, és nézünk, nem is tudunk beleszólni sem az eseményekbe. Vannak olyan időszakok, amelyek szélsőséges helyzetek sorozatát hozzák elénk. Ilyenkor nagyon jó, ha olyan társ van mellettünk, aki elkap, ha épp elesnénk. Ám nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja ezt a társat, azt a férfit, akiért érdemes…

Bővebben: Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.