Légy őszinte – szex közben is!

Bővebben: Légy őszinte – szex közben is!

Félsz megmondani, ha valami nem jó az ágyban, vagy zavar? Megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül. Sok nő nem mer szólni, nehogy megsértődjön a partnere, inkább elvisel. De ez így kinek jó?

Bővebben: Légy őszinte – szex közben is!

Aludj a gyönyörért!

Bővebben: Aludj a gyönyörért!

Azt már tudjuk, hogy a szexnek sok olyan pozitív tulajdonsága, hatása van, amely kihat az egészségünkre, segíti immunrendszerünket, megkönnyíti az alvást, kiküszöbölheti az alvászavarokat. Ám arról biztos nem hallottál még, hogy az intenzív orgazmus elérésének egyik kulcsa a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

Bővebben: Aludj a gyönyörért!

5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

Bővebben: 5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

Természetesen akkor a legjobb a szex, ha mindketten ugyanannyira akarjátok, a vágy a tetőfokán, a libidó őrületes. De sajnos nem mindig van ez így. A mindennapi rutin, a stressz sokszor blokkolja ezeket a rejtett érzéseket.

Bővebben: 5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

Szexigazságok a szakértõinktõl

Bővebben: Szexigazságok a szakértõinktõl

Van egy csomó furcsaság a szexszel kapcsolatban, amirõl valójában nem tudjuk eldönteni, hogy igaz-e vagy nem. Az afrodiziákumok mûködnek? És mi a helyzet a G-ponttal? Ahhoz, hogy pontot tehessünk a kérdõjelek helyére, szaladtunk egy kört a szakértõink között – most olvashatod, mit tudtunk meg.

Bővebben: Szexigazságok a szakértõinktõl

Megváltozik a szex az esküvő után?

Bővebben: Megváltozik a szex az esküvő után?

Szerkesztőségünk tagjai sokféle sztorival találkoztak már, baráti körükben a házasság utáni szexuális élettel kapcsolatban. Sokaknál minden megváltozott, van, akinél még mindig tombol a szenvedély. Kíváncsiak voltunk, hogy nagy általánosságban mi az igazság. Kérdezősködtünk hát egy kicsit…

Bővebben: Megváltozik a szex az esküvő után?

Erotikus tartalmú álmaink

Bővebben: Erotikus tartalmú álmaink

Te is álmodtál már olyat, hogy valakivel (vagy valakikkel) őrületes éjszakai kalandban volt részed? Kutatások szerint a férfiaknál legalább kétszer gyakrabban fordulnak elő szexuális töltetű álmok, mint nők esetében. Kíváncsiak voltunk, hogy a bevállalósabb barátaink álmodtak-e már szexről, és mit, ezért kicsit kérdezősködtünk.

Bővebben: Erotikus tartalmú álmaink

Együttalvás vagy külön ágy?

Bővebben: Együttalvás vagy külön ágy?

A nagymamám és a nagypapám egész életükben közös ágyban aludtak. Pedig a papám horkolt, de olyan hangosan, hogy mindenhol hallani lehetett a házban. Nagyi szerint ez a hosszú házasság titka – mármint a közös ágy. Fontos, hogy akármikor megérinthesd a másikat, hozzábújhass. Mások szerint azonban az együttalvás megöli a kapcsolatban lévő intimitást. Vajon tényleg ilyen sokat számít, hogy hogyan és hol alszunk?

Bővebben: Együttalvás vagy külön ágy?

Volt szex, nincs szex

Bővebben: Volt szex, nincs szex

Az intimitás, a szenvedély, a szexualitás mind-mind ápolásra szorul. Ezek alkotják ugyanis a kapcsolat egyik alapját. Előfordulhat azonban, hogy a nagy rózsaszín ködben kicsit elfelejtesz figyelni ezekre. A szerelem viszont önmagában nem alkalmas egy kapcsolat működtetésére. Mit tehetsz hát, hogy ne legyen a kapcsolatod szexmentes?

Bővebben: Volt szex, nincs szex

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.