10+1 tévhit a szexről

Bővebben: 10+1 tévhit a szexrőlTévedni emberi dolog – ám nem mindegy, hogy egy-egy berögzült elképzelés milyen irányba tereli a szexuális életedet. Vannak ugyanis olyan tévhitek, amelyeket valóban csak a gyakorlat igazolhat. Lássuk hát a leggyakoribb szexi téveszméket…

Bővebben: 10+1 tévhit a szexről

A férfiak sokat tudnak a szexről, de keveset az erotikáról.

Bővebben: A férfiak sokat tudnak a szexről, de keveset az erotikáról.Hallgatni arany, napjainkban azonban sehol máshol nem tartjuk be annyira a régi közmondást, mint a gyönyörök terén. Ez a visszafogottság viszont könnyen a visszájára fordulhat, hiszen aki nem árulja el, mit szeretne, az nem is fogja megkapni. A fehér hollónál is ritkább az olyan szerető, aki magától és kitalálja a legtitkosabb vágyainkat, és a megfelelő szavakat megfelelő időben, helyen suttogjuk, vagy éppen kiabáljuk el.

Bővebben: A férfiak sokat tudnak a szexről, de keveset az erotikáról.

A zsenik hűtlenebbek?

Bővebben: A zsenik hűtlenebbek?Annak a nőnek, aki zsenihez megy feleségül, valószínűleg bele kell törődnie abba, hogy meg fogják csalni. Desmond Morris antropológus, etnológus, az emberek és az állatok avatott megfigyelője felmenti azt, akinek nem sikerül hűségesnek lennie, mivel nem ő, hanem DNS-e a felelős ezért.

Bővebben: A zsenik hűtlenebbek?

Merevedési zavarok: 4 fura ok

Bővebben: Merevedési zavarok: 4 fura okAz erekciós problémákra emberemlékezet óta próbálnak megoldást találni. 3500 évvel ezelőtt, az ókori Egyiptomban, kivágták a bébikrokodilok szívét, és azzal kenték be a férfiak hímtagját, hogy megelőzzék a problémát. Azt gondolták ugyanis, hogy a merevedési zavarok egy gonosz átok miatt állnak elő, és csak a fiatal krokodilszív képes megtörni az átkot.

Bővebben: Merevedési zavarok: 4 fura ok

Párcserés támadás

Bővebben: Párcserés támadásMost, hogy a társadalom egyre nyitottabb a szexualitás alternatívabb formáira, egyre több a swingerklub, ami azt jelzi, hogy igény is van ilyen jellegű élményekre. A monogámia feltétlen hívei persze elképzelhetetlennek tartják ezt a fajta közösségi szexet, azt pedig végképp, hogy egy-egy izgalmas akció erejéig párt cseréljenek idegenekkel.

Bővebben: Párcserés támadás

A férfiak szex-titkai

Bővebben: A férfiak szex-titkaiMire vágyik a férfi? Mitől indul be? Egy mély dekoltázstól, egy feszes női fenéktől, egy pornófilmtől, esetleg az orális szex gondolatától? A válasz valamennyi kérdésre: igen. Az ok a génekben keresendő - állítják a viselkedéskutatók.

Bővebben: A férfiak szex-titkai

Férfi-klimax: tényleg létezik!

Bővebben: Férfi-klimax: tényleg létezik!A nők klimaktériumához hasonlóan a kor előrehaladtával a férfiaknál is végbemegy egy bonyolult hormonális alapokon nyugvó változás, amit andropauzának nevezünk. A jelenséggel foglalkozó tudományos ismeretek nem olyan kiterjedtek és bőségesek, mint a női hormonális változást illetően, hiszen a női menopauza a ciklus elmaradása sokkal „szembetűnőbb” és drasztikusabb tünetekkel jár.

Bővebben: Férfi-klimax: tényleg létezik!

Pikáns ötletek: egy kis szerepjáték

Bővebben: Pikáns ötletek: egy kis szerepjátékNéhány órán keresztül valaki másnak lenni izgalmas dolog, de a jelmezeket egyszer levesszük, a játékot abbahagyjuk. Fontos, hogy azzal, aki olyankor ott marad velünk, jól érezzük magunkat! De miért is ne dobnánk fel néha a hétköznapokat?

Bővebben: Pikáns ötletek: egy kis szerepjáték

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.