Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?

Bővebben: Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?Kölcsönös intimitás, biztonságérzet vagy félelem és kizsákmányolás? Hol a határ az egészséges és az addiktív szex között? Mit tegyünk, ha a szexuális függőség életünk meghatározó része lett? Szexuálpszichológust, klinikai pszichológust és addiktológust faggattunk.

Bővebben: Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?

A pénisz is öregszik?

Bővebben: A pénisz is öregszik?Nem titok, hogy a férfiak szexuális működése a korral visszaesik, a tesztoszteronszint csökkenése miatt nehezebb izgalomba hozni őket. Ha mégis feléled bennük a vágy, hosszabb ideig kell várni a merevedésre és az orgazmus elérésére, az orgazmust követően pedig nehezebb újra felizgatni őket.

Bővebben: A pénisz is öregszik?

A szexfüggőség nem öröm

Bővebben: A szexfüggőség nem örömA szexuális függőséget nagyon keskeny vonal választja el az egészséges szexualitástól. Míg a normál szexualitás a testi együttlét kellemes, nyugtató, ellazító és jótékony hatásáról szól, addig a függő esetében olyan kényszerű, mániákus és kezelhetetlen szexuális nyomásról van szó, ami a nap huszonnégy órájában meghatározza a függő életét; akárcsak a heroinistáknál, a függő elveszíti uralmát függőségének tárgya felett. Minden cselekedete és gondolata a szex - pontosabban az addikció tárgya - körül forog, és mindent elkövet a mielőbbi kielégülés érdekében.

Bővebben: A szexfüggőség nem öröm

Szexológus a tévé előtt

Bővebben: Szexológus a tévé előttAz egyik kisgyerek arról mesél, milyen volt, amikor apja megrontotta, a másik pedig arról, hogyan találta a családfőt egy másik nővel a hálószobában. Ez a kereskedelmi csatornák délutáni műsorkínálata.

Bővebben: Szexológus a tévé előtt

A vágy mindennap másmilyen

Bővebben: A vágy mindennap másmilyenGyakori, hogy egy nőnek egyáltalán nincs kedve az ágyba bújni a férjével vagy régi szeretőjével, ám, ha elolvas egy erotikus tartalmú könyvet, azonnal izgalomba jön. Ilyen helyzetekben fontos, állítják a szexológusok, hogy a nők partnerük helyett a vágyra koncentráljanak. Ezt a szokatlan, és sokak számára elfogadhatatlan megoldást ajánlja két francia szexológus, azokban az esetekben, ha a partnerek, bár nagyon szeretik, becsülik és sokra tartják egymást, de vágyuk a másik iránt már nem a régi. Megállapításaik legalábbis szokatlanok. Bár lehet, hogy hasznosak...

Bővebben: A vágy mindennap másmilyen

Hogyan választ a férfi?

Bővebben: Hogyan választ a férfi?Attól függ, hány éves. Másként választ az a férfi, aki csupán kalandot, néhány alkalomra szóló partnert keres. S megint máshogyan az, aki nősülni szeretne, s gyermekei jövendő édesanyját keresi. A tudósok szerint valami csalhatatlan érzék vezeti el őket ahhoz a nőhöz, akinek a génjeivel a legegészségesebb utódot tudják nemzeni. Azaz minden zsák megtalálja a foltját, minden kromoszóma a hozzá illő kromoszómát.

Bővebben: Hogyan választ a férfi?

Hogyan választ a nő?

Bővebben: Hogyan választ a nő?Attól függ, hány éves. Másként választ az a nő, aki csupán kalandot, néhány alkalomra szóló partnert keres. S megint máshogyan az, aki családot szeretne, s gyermekei jövendő édesapját keresi. A tudósok szerint valami csalhatatlan érzék vezeti el őket ahhoz a férfihoz, akinek a génjeivel a legegészségesebb utódot tudják nemzeni. Azaz, minden zsák megtalálja a foltját, minden kromoszóma a hozzá illő kromoszómát.

Bővebben: Hogyan választ a nő?

A szeretkezés anatómiája

Bővebben: A szeretkezés anatómiájaMai rohanó világunkban sokszor annak is örülhetünk, ha egyáltalán néhány percnyi szeretkezésre jut idő és energia. Pedig a valódi szexuális élmény nem ilyen. Lássuk, hogyan működik a női szervezet, hogyan élhetik át a párok együtt a tökéletes élményt.

Bővebben: A szeretkezés anatómiája

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.