Tanulható a szex!

Bővebben: Tanulható a szex!Azon kapcsolatok, melyeknél a szexuális élet mindkét felet kielégíti, sokkal tartósabbak még akkor is, ha egyéb dolgok tekintetében gyakoriak a konfliktusok. Azonban az is előfordulhat, hogy a szex nem megfelelő, de azon kívül minden más tökéletes: sajnos ilyenkor jellemzően feszültség alakul ki, melynek eredménye rendszeres piszkálódás, veszekedés.

Bővebben: Tanulható a szex!

Szerelem kontra szexualitás?

Bővebben: Szerelem kontra szexualitás?Egy jó párkapcsolat alapja a szerelem és a szexualitás – egyaránt. De vajon megmondhatjuk, melyik a fontosabb? Biztos, hogy a féltékenység aláássa a kapcsolatokat?

Bővebben: Szerelem kontra szexualitás?

Potencia: sérülékeny áldás

Bővebben: Potencia: sérülékeny áldásAz elmúlt évtizedekben sok szó esett az úgynevezett szexuális forradalomnak a személyiségre és társadalomra gyakorolt hatásairól. Ez a hatás azonban nem egyértelműen pozitív, bizony van, akire rossz hatást gyakorolt a változás.

Bővebben: Potencia: sérülékeny áldás

Ahány ágy, annyi szokás

Bővebben: Ahány ágy, annyi szokásEgy pohár gyöngyöző pezsgő, néhány színes üvegmécses, egy romantikus dallam, vagy néhány vörösesen-aranyló egzotikus párna megfelelő hangulatot áraszthat ahhoz, hogy esténk igazán különlegessé váljon, ugye?

Bővebben: Ahány ágy, annyi szokás

Bevetésre kész

Bővebben: Bevetésre készA dekoltázs a nők ősi fegyvere, ha el akarják gyengíteni a férfi... szívét. Bemutatjuk a legújabb melltartódivatot, amitől eláll a lélegzet.

Bővebben: Bevetésre kész

5 dolog, amiben a nők tévednek

Bővebben: 5 dolog, amiben a nők tévednekEzúttal azt szerettük volna megtudni, hogy mit is gondol a gyengébb nem a férfiakról?

Bővebben: 5 dolog, amiben a nők tévednek

5 dolog, amiben a férfiak tévednek

Bővebben: 5 dolog, amiben a férfiak tévednekValószínűleg a szexszel kapcsolatos sztereotípiák azok, amelyeket a legnehezebb lenne kiirtani. Mi azért mégis megpróbálunk néhányat tisztázni: vajon mit gondolnak a férfiak a nőkről?

Bővebben: 5 dolog, amiben a férfiak tévednek

Mire vágynak valójában a férfiak?

Bővebben: Mire vágynak valójában a férfiak?Mire vágyik a férfi? Mitől indul be? Egy mély dekoltázstól, egy feszes női fenéktől, egy pornófilmtől, esetleg az orális szex gondolatától? A válasz valamennyi kérdésre: igen. Az ok a génekben keresendő – állítják a viselkedéskutatók.

Bővebben: Mire vágynak valójában a férfiak?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.