Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláig

Bővebben: Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláigOlyan cikkre bukkantam ma, amelyik arra figyelmeztet, hogy újabban a magazinok a “pénzügyi hűtlenség” fogalmát feltalálva próbálnak gyanút kelteni látszólag boldog kapcsolatban élő férfiakban és főleg nőkben. Ez felveti a gondolatot, hogy valójában mi is a hűtlenség?

Bővebben: Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláig

A fergeteges szex törli a memóriát!?

Bővebben: A fergeteges szex törli a memóriát!?Eget rengető vagy felejthető: a többségnek a szex vagy egyik, vagy másik. És vannak a kevesek, akiknek a kettő egyszerre.

Bővebben: A fergeteges szex törli a memóriát!?

A szex, mint szenvedélybetegség

Bővebben: A szex, mint szenvedélybetegségA szexfüggőségről gyakran hallunk, leginkább bővérű embereket illető jelzőként. Azonban az addikciónak ez a fajtája is járhat olyan súlyos következményekkel, mint az alkohol-, vagy drogfüggés. Megfelelő partner és szakember segítségével azonban ki lehet lábalni a kényszeres viselkedés ezen formájából is.

Bővebben: A szex, mint szenvedélybetegség

A hererák 5 tünete és kezelése

Bővebben: A hererák 5 tünete és kezeléseTévedés, hogy a heredaganat csak idősebb korban alakul ki. Viszont a hiedelmekkel ellentétben jól gyógyítható, amennyiben időben felismerik.

Bővebben: A hererák 5 tünete és kezelése

Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkat

Bővebben: Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkatAki kötöttségek nélküli, gyors és névtelen szexet akar, az nem bárban, hanem az interneten keresgél.

Bővebben: Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkat

Szex 30 fölött: jobb, mint valaha

Bővebben: Szex 30 fölött: jobb, mint valahaEgyre több nő esküszik arra, hogy az igazi élet 30 fölött kezdődik, és ez a szexre is vonatkozik. Persze a vízválasztó minden nő életében máskor jön el, de a legtöbben 30 körül érnek igazán be, és ez kihat a szexuális életre is. Mester Dóra szexoktatóval a felnőtt szexről beszélgettünk.

Bővebben: Szex 30 fölött: jobb, mint valaha

Kitárgyalja a pasi, mi zajlik az ágyban?

Bővebben: Kitárgyalja a pasi, mi zajlik az ágyban?A nős férfiak általában nem pletykálják ki a barátaikkal, mi történik a hálószobában otthon. Azt azonban nehezen hinnénk el, hogy nem mondanak semmit, igaz?

 

Bővebben: Kitárgyalja a pasi, mi zajlik az ágyban?

Pornófüggőség: az új lelki betegség

Bővebben: Pornófüggőség: az új lelki betegségMa, amikor bárki bárhonnan szabadon férhet hozzá a legextrémebb pornóhoz is a neten, nem csoda, hogy elképesztő méreteket ölt a pornófüggőség. Egyes kutatások szerint ez éppolyan veszélyes az emberi kapcsolatokra, mint a kábítószerek.

Bővebben: Pornófüggőség: az új lelki betegség

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.