Önkiszolgálás vagy közös erőfeszítés?

Bővebben: Önkiszolgálás vagy közös erőfeszítés?Ma már elfogadott nézet, hogy a partnernő kielégítése, orgazmusának megszerzése, a férfi kielégülésének tartozéka. Azt valljuk, hogy a szerelmi-szexuális kapcsolat csakis mindkét fél kielégülésével válik teljessé, de sajnos a nők nem minden esetben jutnak el erre a teljességre…

Bővebben: Önkiszolgálás vagy közös erőfeszítés?

Szeretkezni mi mindenre jó?

Bővebben: Szeretkezni mi mindenre jó?A szexuális élvezet nem korlátozódik pusztán egy nagyszerű érzésre. Altató, nyugtató, feszültségoldó, boldogságérzést keltő hatásán túl még számos szempontból kiváló a szervezet számára is!

Bővebben: Szeretkezni mi mindenre jó?

Vágyak hálójában

Bővebben: Vágyak hálójábanMondhatnánk azt is, ha nincs érdeklődés, legalább nem kell vele foglalkozni, mert nem hiányzik. Csakhogy ez éppen a nemi életre nem mondható el, mert az érdeklődés rendszerint nem önmagunknak szól, hanem a szeretett partnernek.

Bővebben: Vágyak hálójában

Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláig

Bővebben: Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláigOlyan cikkre bukkantam ma, amelyik arra figyelmeztet, hogy újabban a magazinok a “pénzügyi hűtlenség” fogalmát feltalálva próbálnak gyanút kelteni látszólag boldog kapcsolatban élő férfiakban és főleg nőkben. Ez felveti a gondolatot, hogy valójában mi is a hűtlenség?

Bővebben: Hűtlenség: a szerelemtől a bankszámláig

A fergeteges szex törli a memóriát!?

Bővebben: A fergeteges szex törli a memóriát!?Eget rengető vagy felejthető: a többségnek a szex vagy egyik, vagy másik. És vannak a kevesek, akiknek a kettő egyszerre.

Bővebben: A fergeteges szex törli a memóriát!?

A szex, mint szenvedélybetegség

Bővebben: A szex, mint szenvedélybetegségA szexfüggőségről gyakran hallunk, leginkább bővérű embereket illető jelzőként. Azonban az addikciónak ez a fajtája is járhat olyan súlyos következményekkel, mint az alkohol-, vagy drogfüggés. Megfelelő partner és szakember segítségével azonban ki lehet lábalni a kényszeres viselkedés ezen formájából is.

Bővebben: A szex, mint szenvedélybetegség

A hererák 5 tünete és kezelése

Bővebben: A hererák 5 tünete és kezeléseTévedés, hogy a heredaganat csak idősebb korban alakul ki. Viszont a hiedelmekkel ellentétben jól gyógyítható, amennyiben időben felismerik.

Bővebben: A hererák 5 tünete és kezelése

Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkat

Bővebben: Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkatAki kötöttségek nélküli, gyors és névtelen szexet akar, az nem bárban, hanem az interneten keresgél.

Bővebben: Az internet megváltoztatja szexuális szokásainkat

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.