Bevetésre kész

Bővebben: Bevetésre készA dekoltázs a nők ősi fegyvere, ha el akarják gyengíteni a férfi... szívét. Bemutatjuk a legújabb melltartódivatot, amitől eláll a lélegzet.

Bővebben: Bevetésre kész

5 dolog, amiben a nők tévednek

Bővebben: 5 dolog, amiben a nők tévednekEzúttal azt szerettük volna megtudni, hogy mit is gondol a gyengébb nem a férfiakról?

Bővebben: 5 dolog, amiben a nők tévednek

5 dolog, amiben a férfiak tévednek

Bővebben: 5 dolog, amiben a férfiak tévednekValószínűleg a szexszel kapcsolatos sztereotípiák azok, amelyeket a legnehezebb lenne kiirtani. Mi azért mégis megpróbálunk néhányat tisztázni: vajon mit gondolnak a férfiak a nőkről?

Bővebben: 5 dolog, amiben a férfiak tévednek

Mire vágynak valójában a férfiak?

Bővebben: Mire vágynak valójában a férfiak?Mire vágyik a férfi? Mitől indul be? Egy mély dekoltázstól, egy feszes női fenéktől, egy pornófilmtől, esetleg az orális szex gondolatától? A válasz valamennyi kérdésre: igen. Az ok a génekben keresendő – állítják a viselkedéskutatók.

Bővebben: Mire vágynak valójában a férfiak?

Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?

Bővebben: Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?Kölcsönös intimitás, biztonságérzet vagy félelem és kizsákmányolás? Hol a határ az egészséges és az addiktív szex között? Mit tegyünk, ha a szexuális függőség életünk meghatározó része lett? Szexuálpszichológust, klinikai pszichológust és addiktológust faggattunk.

Bővebben: Hogyan lesz a gyengédségből megszállottság?

A pénisz is öregszik?

Bővebben: A pénisz is öregszik?Nem titok, hogy a férfiak szexuális működése a korral visszaesik, a tesztoszteronszint csökkenése miatt nehezebb izgalomba hozni őket. Ha mégis feléled bennük a vágy, hosszabb ideig kell várni a merevedésre és az orgazmus elérésére, az orgazmust követően pedig nehezebb újra felizgatni őket.

Bővebben: A pénisz is öregszik?

A szexfüggőség nem öröm

Bővebben: A szexfüggőség nem örömA szexuális függőséget nagyon keskeny vonal választja el az egészséges szexualitástól. Míg a normál szexualitás a testi együttlét kellemes, nyugtató, ellazító és jótékony hatásáról szól, addig a függő esetében olyan kényszerű, mániákus és kezelhetetlen szexuális nyomásról van szó, ami a nap huszonnégy órájában meghatározza a függő életét; akárcsak a heroinistáknál, a függő elveszíti uralmát függőségének tárgya felett. Minden cselekedete és gondolata a szex - pontosabban az addikció tárgya - körül forog, és mindent elkövet a mielőbbi kielégülés érdekében.

Bővebben: A szexfüggőség nem öröm

Szexológus a tévé előtt

Bővebben: Szexológus a tévé előttAz egyik kisgyerek arról mesél, milyen volt, amikor apja megrontotta, a másik pedig arról, hogyan találta a családfőt egy másik nővel a hálószobában. Ez a kereskedelmi csatornák délutáni műsorkínálata.

Bővebben: Szexológus a tévé előtt

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.