Megváltozik a szex az esküvő után?

Bővebben: Megváltozik a szex az esküvő után?

Szerkesztőségünk tagjai sokféle sztorival találkoztak már, baráti körükben a házasság utáni szexuális élettel kapcsolatban. Sokaknál minden megváltozott, van, akinél még mindig tombol a szenvedély. Kíváncsiak voltunk, hogy nagy általánosságban mi az igazság. Kérdezősködtünk hát egy kicsit…

Bővebben: Megváltozik a szex az esküvő után?

Erotikus tartalmú álmaink

Bővebben: Erotikus tartalmú álmaink

Te is álmodtál már olyat, hogy valakivel (vagy valakikkel) őrületes éjszakai kalandban volt részed? Kutatások szerint a férfiaknál legalább kétszer gyakrabban fordulnak elő szexuális töltetű álmok, mint nők esetében. Kíváncsiak voltunk, hogy a bevállalósabb barátaink álmodtak-e már szexről, és mit, ezért kicsit kérdezősködtünk.

Bővebben: Erotikus tartalmú álmaink

Együttalvás vagy külön ágy?

Bővebben: Együttalvás vagy külön ágy?

A nagymamám és a nagypapám egész életükben közös ágyban aludtak. Pedig a papám horkolt, de olyan hangosan, hogy mindenhol hallani lehetett a házban. Nagyi szerint ez a hosszú házasság titka – mármint a közös ágy. Fontos, hogy akármikor megérinthesd a másikat, hozzábújhass. Mások szerint azonban az együttalvás megöli a kapcsolatban lévő intimitást. Vajon tényleg ilyen sokat számít, hogy hogyan és hol alszunk?

Bővebben: Együttalvás vagy külön ágy?

Volt szex, nincs szex

Bővebben: Volt szex, nincs szex

Az intimitás, a szenvedély, a szexualitás mind-mind ápolásra szorul. Ezek alkotják ugyanis a kapcsolat egyik alapját. Előfordulhat azonban, hogy a nagy rózsaszín ködben kicsit elfelejtesz figyelni ezekre. A szerelem viszont önmagában nem alkalmas egy kapcsolat működtetésére. Mit tehetsz hát, hogy ne legyen a kapcsolatod szexmentes?

Bővebben: Volt szex, nincs szex

Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Bővebben: Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Rendkívüli szerencse birtokosa az az ember, aki megtapasztalja a felszabadult szerelmet, a csodás szexet és a működő kémiát valakivel. Ám nem mindenki kap ilyen nagy ajándékot az élettől.

Bővebben: Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Unalom az ágyban?

Bővebben: Unalom az ágyban?A szerelmeddel valami már nem ugyanolyan? Már napközben sem gondolsz a szexre? Úgy érzed, a kapcsolat már ezer éve tart és pontosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed és nem is képzelnél magad mellé mást. Csak épp a szexszel van valami, hiszen már hónapok óta csak aludni jártok az ágyba.

Bővebben: Unalom az ágyban?

Játékosság a szexben

Bővebben: Játékosság a szexben

Ha úgy érzed, szükség van egy kis játékosságra a mindennapokban, forrósítsd fel a hangulatot valamilyen pajkos szexjátékkal. Összegyűjtöttünk most néhány könnyen kivitelezhetőt.

Bővebben: Játékosság a szexben

Az orgazmus a fejben dől el

Bővebben: Az orgazmus a fejben dől el

A legtöbb ember fejében az orgazmus, a végső kielégülés a szexuális együttlét célja. Hiába van ez így, sok nő egyáltalán nem éri el az orgazmust szeretkezés során. A megfelelési kényszer pedig megöli az intimitást, és borzalmas stresszt okoz a nőkben. Ezen pedig a média egyáltalán nem javít.

Bővebben: Az orgazmus a fejben dől el

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.