A sok szex önigazolást ad?

Bővebben: A sok szex önigazolást ad?

Ugye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A sok szex önigazolást ad?

A hormonok játszadoznak velünk

Bővebben: A hormonok játszadoznak velünk

A hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A hormonok játszadoznak velünk

Ilyen, ha egy nő igazán komolyan vesz

Bővebben: Ilyen, ha egy nő igazán komolyan veszVoltál már olyan helyzetben, hogy nagyon érdekelt egy lány, azonban folyton úgy érezted magad a társaságában, mintha a homlokodon világított volna a lúzer felirat? Ez elég gyakori jelenség mostanában, ám ennek ellenére sem szabad kapásból minden nőről ugyanazt gondolnod. Vannak jelek, amelyekből egyértelműen tudhatod, ha egy lány igazán komolyan vesz.

Bővebben: Ilyen, ha egy nő igazán komolyan vesz

3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

Bővebben: 3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

Igen, ilyen is van. Nagyon könnyelmű dolog lenne minden férfit egy kalap alá venni, még akkor is, ha szexről van szó. Korántsem igaz ugyanis, hogy minden férfi, minden pillanatban akarja a szexet.

Bővebben: 3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

A szex az élet része

Bővebben: A szex az élet részeA szex az élet része, minden nap velünk van. Vagy csináljuk (jobb esetben), vagy gondolunk rá. Azon viszont kevesebbet szoktunk elmélkedni, hogy vajon milyen hatással van a rendszeres szexuális élet a szervezetünkre.

Bővebben: A szex az élet része

Intimitás a jó szexuális élet titka

Bővebben: Intimitás a jó szexuális élet titkaAhogy öregszünk, könnyű elveszíteni a szikrát a hálószobában. Unalom, a kalandvágy elvesztése, fizikai betegségek és egyéb problémák is kihívást jelenthetnek még a legegészségesebb kapcsolatokban is. Ez pedig a libidó csökkenésével és az érzelmi távolság kialakulásával járhatnak. Az intimitás életben tartása azonban jelentős hatást gyakorolhat az életedre.

Bővebben: Intimitás a jó szexuális élet titka

Vajon a méret számít?

Bővebben: Vajon a méret számít?Fiatal korban máson sem jár az eszünk, mint a szerelmes pillanatokon, a másik nemen. A nőknél a mellméret a férfiaknál pedig a pénisz mérete meghatározó. Legalábbis fejben. De nem véletlen, hogy a fiúk ennyit foglalkoznak ezzel a témával. Lássuk csak, van-e értelme rágódni az örök kérdésen.

Bővebben: Vajon a méret számít?

Van nálad óvszer?

Bővebben: Van nálad óvszer?A kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: Van nálad óvszer?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.