Egészséges a szexuális életed?

Bővebben: Egészséges a szexuális életed?Nem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

Bővebben: Egészséges a szexuális életed?

A szexuális kifejezés

Bővebben: A szexuális kifejezésMinden ember legalapvetőbb szükséglete a szexualitás. De vajon mikor mondhatjuk azt, hogy egészséges szexualitás, és mikortól nem az?

Bővebben: A szexuális kifejezés

10 szextipp férfiaknak

Bővebben: 10 szextipp férfiaknakEzek az egyszerű ötletek és technikák segíthetnek neked és partnerednek, hogy jobban élvezhessétek egymás társaságát.

Bővebben: 10 szextipp férfiaknak

Szexközelben

Bővebben: Szexközelben Ahogy öregszünk, könnyű elveszíteni a szikrát a hálószobában. Unalom, a kalandvágy elvesztése és egyéb problémák is kihívást jelenthetnek még a legegészségesebb kapcsolatokban is. Ez pedig a libidó csökkenésével és az érzelmi távolság kialakulásával járhatnak. Az intimitás életben tartása azonban jelentős hatást gyakorolhat az életedre.

Bővebben: Szexközelben

Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális élet

Bővebben: Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális életKorunk egyik leggyakoribb veszélyfaktora a szív- és érrendszerünk. Évente 20-25 ezer új szívinfarktust regisztrálnak, ami nagyon nagy szám. Amellett, hogy a betegeknek komoly életmódbeli változásokra van szükségük, sokan elutasítják a szívroham utáni szexuális életet. Attól tartanak, hogy újra előfordul az infarktus. A Journal of the American College of Cardiology szakmai folyóiratban megjelent egy tanulmány, amely szerint szívinfarktus után is lehetséges teljes szexuális életet élni.

Bővebben: Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális élet

A férfiak is blöffölnek az ágyban

Bővebben: A férfiak is blöffölnek az ágybanHa úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

Bővebben: A férfiak is blöffölnek az ágyban

Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörértAz emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Ezért szexelj minden nap

Bővebben: Ezért szexelj minden napHullámhegyek és hullámvölgyek mindig előfordulnak az életben. Ugyanígy a szexuális élet sem mentes ezektől. Vannak párok, akik boldogok úgy is, hogy csak ritkán szeretkeznek, mások nem tudják elképzelni az életet szex nélkül. Sajnos a rohanás, a stressz, a fárasztó hétköznapok nem nagyon segítik az ellazulást. Azonban jó, ha tudod, nagyon sok okod lehet a mindennapi szex bevezetésére.

Bővebben: Ezért szexelj minden nap

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.