Vajon a méret számít?

Bővebben: Vajon a méret számít?Fiatal korban máson sem jár az eszünk, mint a szerelmes pillanatokon, a másik nemen. A nőknél a mellméret a férfiaknál pedig a pénisz mérete meghatározó. Legalábbis fejben. De nem véletlen, hogy a fiúk ennyit foglalkoznak ezzel a témával. Lássuk csak, van-e értelme rágódni az örök kérdésen.

Bővebben: Vajon a méret számít?

Van nálad óvszer?

Bővebben: Van nálad óvszer?A kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: Van nálad óvszer?

Szex a nő örömére

Bővebben: Szex a nő öröméreA férfiak azt nagyon jól tudják, hogyan okozzanak maguknak örömet az ágyban, de azt már kevésbé, hogy parnerüknek mi a jó. Most 5 lépésben mutatjuk meg, mit kell tenned, hogy mindkettőtöknek maradnadó legyen az élmény.

Bővebben: Szex a nő örömére

Spontán szex a veszélyzónában

Bővebben: Spontán szex a veszélyzónábanA spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz.

Bővebben: Spontán szex a veszélyzónában

Egészséges a szexuális életed?

Bővebben: Egészséges a szexuális életed?Nem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

Bővebben: Egészséges a szexuális életed?

A szexuális kifejezés

Bővebben: A szexuális kifejezésMinden ember legalapvetőbb szükséglete a szexualitás. De vajon mikor mondhatjuk azt, hogy egészséges szexualitás, és mikortól nem az?

Bővebben: A szexuális kifejezés

10 szextipp férfiaknak

Bővebben: 10 szextipp férfiaknakEzek az egyszerű ötletek és technikák segíthetnek neked és partnerednek, hogy jobban élvezhessétek egymás társaságát.

Bővebben: 10 szextipp férfiaknak

Szexközelben

Bővebben: Szexközelben Ahogy öregszünk, könnyű elveszíteni a szikrát a hálószobában. Unalom, a kalandvágy elvesztése és egyéb problémák is kihívást jelenthetnek még a legegészségesebb kapcsolatokban is. Ez pedig a libidó csökkenésével és az érzelmi távolság kialakulásával járhatnak. Az intimitás életben tartása azonban jelentős hatást gyakorolhat az életedre.

Bővebben: Szexközelben

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.