A meztelen igazság – szexuális problémák

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémákHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális problémák

Több szex, jobb memória

Bővebben: Több szex, jobb memóriaÍme, a nap híre: egy 2016-os tanulmány szerint kapcsolat van a szex és a memória között. Minél több van az előbbiből, annál jobb az utóbbi.

Bővebben: Több szex, jobb memória

Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)

Bővebben: Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)Van, aki azt szereti, ha szex közben csend van, de a többség inkább azt bírja, ha beszél közben a partnere. A szavak nagyon erőteljes afrodiziákumként hathatnak mindkét félre. Vannak olyan szavak, amelyek minden nőnél jól működnek, hiszen segítik abban, hogy úgy érezzék, szexik, kellenek a partnerüknek, kívánatosak. Ez a tudat pedig csodákra képes.

Bővebben: Az 5 legizgatóbb szó, amit mondhatsz egy nőnek (18+)

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Bővebben: 5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élszNem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

Bővebben: 5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Az egészséges szexualitásról

Bővebben: Az egészséges szexualitásrólMinden ember legalapvetőbb szükséglete a szexualitás. De vajon mikor mondhatjuk azt, hogy egészséges szexualitás, és mikortól nem az?

Bővebben: Az egészséges szexualitásról

„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

Bővebben: „A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián történeteAmikor két ember összeházasodik, a szex sokszor a második sorba kúszik a rangsorban. Első helyen áll a szerelem, a meghittség, az intimitás, az egymásba vetett bizalom, az őszinteség és a biztonság fontossága. Azonban komoly gondokat okozhat, ha a szex a második sorból a harmadikba kúszik, és minden más a szenvedély elé kerül. Sajnos Tina és Krisztián emiatt váltak el.

Bővebben: „A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

Bővebben: „Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögébőlPár nappal ezelőtt olvashattatok arról, milyen is, amikor a nő kezdeményez. Íme, most 5 olyan igaz történet, amelyben a férfi tette meg az első lépést.

Bővebben: „Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből

5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

Bővebben: 5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt Bármilyen csodás is egy párkapcsolat, bármennyire is rózsaszín az a bizonyos köd, vannak olyan dolgok, amelyek egy szempillantás alatt keresztbecsapják a felejthetetlennek ígérkező szexuális együttlétet. Azonban van egy jó hírem, ezeket el lehet kerülni, csak oda kell figyelned. Összegyűjtöttünk most neked 5 olyan apróságnak tűnő, ám mégis sorsdöntő dolgot, amit semmilyen körülmények között ne csinálj szex előtt vagy után.

Bővebben: 5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.