Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális élet

Bővebben: Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális életKorunk egyik leggyakoribb veszélyfaktora a szív- és érrendszerünk. Évente 20-25 ezer új szívinfarktust regisztrálnak, ami nagyon nagy szám. Amellett, hogy a betegeknek komoly életmódbeli változásokra van szükségük, sokan elutasítják a szívroham utáni szexuális életet. Attól tartanak, hogy újra előfordul az infarktus. A Journal of the American College of Cardiology szakmai folyóiratban megjelent egy tanulmány, amely szerint szívinfarktus után is lehetséges teljes szexuális életet élni.

Bővebben: Szívroham után is lehetséges a teljes szexuális élet

A férfiak is blöffölnek az ágyban

Bővebben: A férfiak is blöffölnek az ágybanHa úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

Bővebben: A férfiak is blöffölnek az ágyban

Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörértAz emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Ezért szexelj minden nap

Bővebben: Ezért szexelj minden napHullámhegyek és hullámvölgyek mindig előfordulnak az életben. Ugyanígy a szexuális élet sem mentes ezektől. Vannak párok, akik boldogok úgy is, hogy csak ritkán szeretkeznek, mások nem tudják elképzelni az életet szex nélkül. Sajnos a rohanás, a stressz, a fárasztó hétköznapok nem nagyon segítik az ellazulást. Azonban jó, ha tudod, nagyon sok okod lehet a mindennapi szex bevezetésére.

Bővebben: Ezért szexelj minden nap

A férjem nem akar szexet

Bővebben: A férjem nem akar szexetOlvasónk, Klári, kétségbeesett levelet küldött nekünk. Férje eltávolodott tőle, a szexuális életük romokban hever. Sok oka lehet annak, ha egy egykor szerelmes pár már nem egyesül intim pillanatokban, hanem csak valahogy élnek egymás mellett. Sajnos a nők hajlamosak magukat okolni mindenért, holott egy párkapcsolatban ketten vannak. Klári története kapcsán összegyűjtöttük a lehetséges okokat – természetesen a teljesség igénye nélkül, és általánosságban.

Bővebben: A férjem nem akar szexet

Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Bővebben: Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címeFiatalabb koromban a Budapest-Nyíregyháza szerelem számított távkapcsolatnak. Mára azonban a világ óriásivá nőtt, és egyre többen választanak más országot lakhelyül, munkahelyül. Ez persze azt is jelenti, hogy a távkapcsolatokból is egyre több van. De működhet egy távkapcsolat?

Bővebben: Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Így éld meg a szexben rejlő intimitást!

Bővebben: Így éld meg a szexben rejlő intimitást!Annak ellenére, hogy a szex az egyik legtisztább kifejeződése az intimitásnak, nagyon kevés ember tapasztalja meg valójában. A szex az élet része, de az intimitás, aminek vele kéne járnia, sajnos kimarad, vagy csak nagyon keveset tapasztalunk belőle. Mivel ez egy űrt teremt az ember életében, sok szenvedés, csalódás, harag és más negatív érzelmek kapcsolódnak hozzá.

Bővebben: Így éld meg a szexben rejlő intimitást!

Időskori szexuális élet – még mindig tabutéma

Bővebben: Időskori szexuális élet – még mindig tabutémaSajnos még mindig igencsak tabutémának számít az időskori szexuális élet, pedig jóval 50 felett is igénylik az emberek a gyengédséget. Társadalmunkban azonban az öregség, az időskor szavakhoz többnyire a leépülés, a demencia, a depresszió szavakat társítják.

Bővebben: Időskori szexuális élet – még mindig tabutéma

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.