Így növeld a szexuális vonzerőd

Bővebben: Így növeld a szexuális vonzerődHajlamosak vagyunk elhinni, hogy a szexuális vonzerő növelése érdekében változtatnunk kell a megjelenésünkön, az étrendünkön, vagy akár a ruházatunkon. Olvasd csak, milyen szuper stratégiák vannak a vonzerőd növelésére! Eláruljuk, egyikhez sincs szükség fizikai módosításokra.

Bővebben: Így növeld a szexuális vonzerőd

Ne kütyüzz, szeretkezz!

Bővebben: Ne kütyüzz, szeretkezz!Az okostelefonok, tabletek, mindenféle kütyük behálózzák az egész életünket. Mindenhol ott vannak: a bevásárlástól, a munkán keresztül, az egyszerű beszélgetésig. Na, de hogy a szexuális életünkre is hatással vannak, az maga a téboly! Pedig így van!

Bővebben: Ne kütyüzz, szeretkezz!

Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Bővebben: Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)Előző mini felmérésünk ebben a témában a férfiak körében készült. Most 6 nőt kérdeztünk meg, mi az, amit a legjobban szeretnek a szexben.

Bővebben: Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Bővebben: Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)Gondoltad volna, hogy a pasik – bár sokat gondolnak rá – nem az orgazmus miatt szeretik annyira a szexet. Megkérdeztünk 6 férfit, hogy nekik miért szuper a szex – érdekes válaszokat kaptunk.

Bővebben: Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Szex idős korban!

Bővebben: Szex idős korban!Nagyon furcsa, hogy mennyire tartják magukat bizonyos tévhitek az időskori szexszel kapcsolatban. A legelterjedtebb az, hogy az öregedéssel búcsúzni kell a szexuális élettől. Sok idős ember azonban még a 70-es, 80-as, sőt a 90-es éveiben is kielégítő szexuális életet élhet. Lássuk, milyen tévhitekkel találkozhatunk még a témában.

Bővebben: Szex idős korban!

Tesztoszteron kisokos

Bővebben: Tesztoszteron kisokosA legtöbb ember, ha azt hallja, tesztoszteron, akkor egyből a férfiakra gondol. Igazuk is van, hiszen ez a legfontosabb férfi nemi hormon. Azonban nemcsak a férfiakban termelődik, hanem a nőkben is.

Bővebben: Tesztoszteron kisokos

Kalandra fel?

Bővebben: Kalandra fel?Létezik szex szerelem nélkül, ez nem vitás. Vannak, akiknek nem jelent semmit, mások elképzelhetetlennek tartják az egyéjszakás kalandot. Ennek ellenére bárkivel megeshet, így nem árt, ha te is tisztában vagy azzal, mit tegyél, hogyan viselkedj ilyen helyzetben.

Bővebben: Kalandra fel?

Szórakoztató és szenvedélyes szex

Bővebben: Szórakoztató és szenvedélyes szex A szex nemcsak a nagyívű, romantikus éjszakákról kell, hogy szóljon, hanem fontos a jó humorérzék, hogy a szex szórakoztató, játékos és szenvedélyes lehessen. Íme, az 5 legjobb módja annak, hogy a szexuális együttléteket ne stresszelve éld át:

Bővebben: Szórakoztató és szenvedélyes szex

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.