Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörértAz emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

Bővebben: Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Ezért szexelj minden nap

Bővebben: Ezért szexelj minden napHullámhegyek és hullámvölgyek mindig előfordulnak az életben. Ugyanígy a szexuális élet sem mentes ezektől. Vannak párok, akik boldogok úgy is, hogy csak ritkán szeretkeznek, mások nem tudják elképzelni az életet szex nélkül. Sajnos a rohanás, a stressz, a fárasztó hétköznapok nem nagyon segítik az ellazulást. Azonban jó, ha tudod, nagyon sok okod lehet a mindennapi szex bevezetésére.

Bővebben: Ezért szexelj minden nap

A férjem nem akar szexet

Bővebben: A férjem nem akar szexetOlvasónk, Klári, kétségbeesett levelet küldött nekünk. Férje eltávolodott tőle, a szexuális életük romokban hever. Sok oka lehet annak, ha egy egykor szerelmes pár már nem egyesül intim pillanatokban, hanem csak valahogy élnek egymás mellett. Sajnos a nők hajlamosak magukat okolni mindenért, holott egy párkapcsolatban ketten vannak. Klári története kapcsán összegyűjtöttük a lehetséges okokat – természetesen a teljesség igénye nélkül, és általánosságban.

Bővebben: A férjem nem akar szexet

Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Bővebben: Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címeFiatalabb koromban a Budapest-Nyíregyháza szerelem számított távkapcsolatnak. Mára azonban a világ óriásivá nőtt, és egyre többen választanak más országot lakhelyül, munkahelyül. Ez persze azt is jelenti, hogy a távkapcsolatokból is egyre több van. De működhet egy távkapcsolat?

Bővebben: Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Így éld meg a szexben rejlő intimitást!

Bővebben: Így éld meg a szexben rejlő intimitást!Annak ellenére, hogy a szex az egyik legtisztább kifejeződése az intimitásnak, nagyon kevés ember tapasztalja meg valójában. A szex az élet része, de az intimitás, aminek vele kéne járnia, sajnos kimarad, vagy csak nagyon keveset tapasztalunk belőle. Mivel ez egy űrt teremt az ember életében, sok szenvedés, csalódás, harag és más negatív érzelmek kapcsolódnak hozzá.

Bővebben: Így éld meg a szexben rejlő intimitást!

Időskori szexuális élet – még mindig tabutéma

Bővebben: Időskori szexuális élet – még mindig tabutémaSajnos még mindig igencsak tabutémának számít az időskori szexuális élet, pedig jóval 50 felett is igénylik az emberek a gyengédséget. Társadalmunkban azonban az öregség, az időskor szavakhoz többnyire a leépülés, a demencia, a depresszió szavakat társítják.

Bővebben: Időskori szexuális élet – még mindig tabutéma

Magabiztosan az ágyban

Bővebben: Magabiztosan az ágybanMinden nő szeretné tökéletes testével elbűvölni, megbolondítani partnerét. Ám – sajnos – nem mindenki rendelkezik olyan alakkal, amellyel meg lenne elégedve. Egy-két testrész biztosan okoz problémát. Mi, nők, sosem tudjuk elfogadni magunkat teljesen. Ruhában még tudjuk kompenzálni kisebb-nagyobb hiányosságainkat, ám a hálószobában a ruha (jó esetben) lekerül, ami sokakban frusztrációt kelt.

Bővebben: Magabiztosan az ágyban

Amikor a női szexuális fantáziája beindul

Bővebben: Amikor a női szexuális fantáziája beindulA fantáziálás fontosságáról írtunk már. Arról azonban, hogy miről álmodoznak a csajok leggyakrabban, még nem volt szó.

Bővebben: Amikor a női szexuális fantáziája beindul

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.