Magabiztosan az ágyban

Bővebben: Magabiztosan az ágybanMinden nő szeretné tökéletes testével elbűvölni, megbolondítani partnerét. Ám – sajnos – nem mindenki rendelkezik olyan alakkal, amellyel meg lenne elégedve. Egy-két testrész biztosan okoz problémát. Mi, nők, sosem tudjuk elfogadni magunkat teljesen. Ruhában még tudjuk kompenzálni kisebb-nagyobb hiányosságainkat, ám a hálószobában a ruha (jó esetben) lekerül, ami sokakban frusztrációt kelt.

Bővebben: Magabiztosan az ágyban

Amikor a női szexuális fantáziája beindul

Bővebben: Amikor a női szexuális fantáziája beindulA fantáziálás fontosságáról írtunk már. Arról azonban, hogy miről álmodoznak a csajok leggyakrabban, még nem volt szó.

Bővebben: Amikor a női szexuális fantáziája beindul

Férfi félelmek az ágyban

Bővebben: Férfi félelmek az ágybanAz ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: Férfi félelmek az ágyban

4 tévhit az időskori szex körül

Bővebben: 4 tévhit az időskori szex körül Nagyon furcsa, hogy mennyire tartják magukat bizonyos tévhitek az időskori szexszel kapcsolatban. A legelterjedtebb az, hogy az öregedéssel búcsúzni kell a szexuális élettől. Sok idős ember azonban még a 70-es, 80-as, sőt a 90-es éveiben is kielégítő szexuális életet élhet. Lássuk, milyen tévhitekkel találkozhatunk még a témában.

Bővebben: 4 tévhit az időskori szex körül

Tévhitek az önkielégítésről

Bővebben: Tévhitek az önkielégítésről Maszturbálni egészséges, és egyáltalán nem okoz semmilyen problémát. Ezt már ezerszer bebizonyította számtalan vizsgálat, mégis az önkielégítés körül még mindig nem tisztult ki a levegő. A sok-sok tévhit a fiatalokban frusztrációt okozhat saját testükkel kapcsolatban. Íme, az 5 leggyakoribb tévhit, amit minden eszközzel meg kell próbálni eloszlatni.

Bővebben: Tévhitek az önkielégítésről

5 jel, hogy a pasi csak szexet akar

Bővebben: 5 jel, hogy a pasi csak szexet akarBizonyára te is ismersz olyan pasikat, akik általában azért járnak bulizni, ismerkedni, hogy egy-egy jó éjszaka, vagy gyors numera után vegyék a kalapjukat (ahogy mondani szokták), és angolosan távozzanak. De miből sejtheted, hogy a szép szavak és bókok mögött valójában csak az van, hogy a pasi szexet akar? Nagyon könnyen felismerheted a skalpvadászokat, csak tartsd nyitva a szemed.

Bővebben: 5 jel, hogy a pasi csak szexet akar

Mozgással a jobb szexért

Bővebben: Mozgással a jobb szexértSzeretnéd, ha jobb lenne a szexuális teljesítményed? Íme, néhány mozgásforma, amivel felturbózhatod magad.

Bővebben: Mozgással a jobb szexért

A hűtlenségről

Bővebben: A hűtlenségrőlEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A hűtlenségről

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.