Szex a hosszú távú kapcsolatban

Bővebben: Szex a hosszú távú kapcsolatbanA napok olyan gyorsan telnek, hogy mire este magadhoz térnél a napi rutinból, már mindenki alszik. Elgondolkodsz, hogy ez vajon jó így, majd legyintesz, hogy igen, ez természetes, hiszen már több mint egy évtizede együtt vagytok a pároddal. Pedig ez nem így természetes.

Bővebben: Szex a hosszú távú kapcsolatban

A szerelem férfi szemmel

Bővebben: A szerelem férfi szemmelA sok ezer éve kutatott, és soha fel nem térképezhető érzést, a szerelmet nagyon sokan próbálták már leírni. Egyszerűen képtelenség, hiszen – mint minden emberi érzés – a szerelem nagyon szubjektív. Lássuk, hogyan élhetik meg a szerelem érzését a férfiak.

Bővebben: A szerelem férfi szemmel

Miről fantáziál a barátnőd?

Bővebben: Miről fantáziál a barátnőd?Ugye, milyen jó lenne tudni, hogy miről fantáziál legszívesebben a barátnőd? Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb és legforróbb női szexfantáziát.

Bővebben: Miről fantáziál a barátnőd?

Kihűlt ágy?

Bővebben: Kihűlt ágy?A szerelmeddel valami már nem ugyanolyan? Már napközben sem gondolsz a szexre? Úgy érzed, a kapcsolat már ezer éve tart és pontosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed és nem is képzelnél magad mellé mást. Csak épp a szexszel van valami, hiszen már hónapok óta csak aludni jártok az ágyba.

Bővebben: Kihűlt ágy?

A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

Bővebben: A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlenCsak remélni tudom, hogy hozzád még senki nem volt hűtlen. Eszméletlen fájdalom, amikor megtudod, hogy a szerelmed mással volt együtt. Az pedig, ha esetleg még belé is szeretett, kimondhatatlan.

Bővebben: A „Nem jelentett semmit!” és társai, avagy ezeket mondja egy hűtlen

Intimitás felsőfokon

Bővebben: Intimitás felsőfokonA szexszel ki tudod fejezni magad teljes mértékben? Szabadnak érzed magad? Kellő intimitást érzel közben? Ha ez most egy kutatás lenne, a megkérdezettek döntő többsége válaszolna nemmel. Sajnos.

Bővebben: Intimitás felsőfokon

Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Bővebben: Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Felpezsdítenéd a szexuális életed? Ha távol vagytok egymástól munka vagy iskola miatt, és már kicsit kiégett köztetek a szenvedély, vagy minden együttlét kicsit rutinszerű, akkor csapjatok a lovak közé, vegyétek a kezetekbe az irányítást. Forró perceket szerezhettek egymásnak, ha nem is személyesen. Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon, egy tablet vagy számítógép és a fantáziátok.

Bővebben: Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Hazugságok a szexről

Bővebben: Hazugságok a szexrőlTalán te is elhitted az alábbi, az igazságot nem éppen fedő állításokat. Ámde azért jó tudni az igazságot!

Bővebben: Hazugságok a szexről

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.