Férfi félelmek az ágyban

Bővebben: Férfi félelmek az ágybanAz ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: Férfi félelmek az ágyban

4 tévhit az időskori szex körül

Bővebben: 4 tévhit az időskori szex körül Nagyon furcsa, hogy mennyire tartják magukat bizonyos tévhitek az időskori szexszel kapcsolatban. A legelterjedtebb az, hogy az öregedéssel búcsúzni kell a szexuális élettől. Sok idős ember azonban még a 70-es, 80-as, sőt a 90-es éveiben is kielégítő szexuális életet élhet. Lássuk, milyen tévhitekkel találkozhatunk még a témában.

Bővebben: 4 tévhit az időskori szex körül

Tévhitek az önkielégítésről

Bővebben: Tévhitek az önkielégítésről Maszturbálni egészséges, és egyáltalán nem okoz semmilyen problémát. Ezt már ezerszer bebizonyította számtalan vizsgálat, mégis az önkielégítés körül még mindig nem tisztult ki a levegő. A sok-sok tévhit a fiatalokban frusztrációt okozhat saját testükkel kapcsolatban. Íme, az 5 leggyakoribb tévhit, amit minden eszközzel meg kell próbálni eloszlatni.

Bővebben: Tévhitek az önkielégítésről

5 jel, hogy a pasi csak szexet akar

Bővebben: 5 jel, hogy a pasi csak szexet akarBizonyára te is ismersz olyan pasikat, akik általában azért járnak bulizni, ismerkedni, hogy egy-egy jó éjszaka, vagy gyors numera után vegyék a kalapjukat (ahogy mondani szokták), és angolosan távozzanak. De miből sejtheted, hogy a szép szavak és bókok mögött valójában csak az van, hogy a pasi szexet akar? Nagyon könnyen felismerheted a skalpvadászokat, csak tartsd nyitva a szemed.

Bővebben: 5 jel, hogy a pasi csak szexet akar

Mozgással a jobb szexért

Bővebben: Mozgással a jobb szexértSzeretnéd, ha jobb lenne a szexuális teljesítményed? Íme, néhány mozgásforma, amivel felturbózhatod magad.

Bővebben: Mozgással a jobb szexért

A hűtlenségről

Bővebben: A hűtlenségrőlEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A hűtlenségről

A libidó mágikus erő

Bővebben: A libidó mágikus erőAlacsony libidó, merevedési zavar, korai magömlés, hüvelyszárazság. Ezek a fogalmak mind megnehezítik az együttléteket. Sok-sok cikket lehet olvasni a témában, hogy hogyan korbácsoljuk fel a vágyat, hogyan, milyen kiegészítőkkel tehetjük komfortossá szexuális életünket.

Bővebben: A libidó mágikus erő

Beszélj a szexről a gyermekeddel!

Bővebben: Beszélj a szexről a gyermekeddel!Nagyon sok kamasz csak a barátaival beszél a szexről, az internetről szerzi információit, amelyek sokszor elnagyoltak, tévesek és egyáltalán nem a valóságot tükrözik. A szülők felelőssége óriási, hiszen ők kéne, hogy nyújtsák azt a hátteret, amellyel a tini később elindulhat – kellőképp felvértezve – az életben.

Bővebben: Beszélj a szexről a gyermekeddel!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.