Egy gyors reggeli menetet?

Bővebben: Egy gyors reggeli menetet?Imádsz reggel szeretkezni? A reggeli kávé helyett is inkább ezt csinálnád? Vagy épp fogalmad sincs, hogy ebben mi a jó? Íme, a mi 5 érvünk a reggeli szex mellett.

Bővebben: Egy gyors reggeli menetet?

Tények és tévhitek az időskori szexről

Bővebben: Tények és tévhitek az időskori szexrőlÓriási  tévhit, hogy az öregedéssel búcsúzni kell a szexuális élettől. Sokan, még a 70-es, 80-as éveiben is kielégítő szexuális életet élhetnek. Lássuk, milyen tévhitek tartják még magukat a témában.

Bővebben: Tények és tévhitek az időskori szexről

Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?

Bővebben: Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?Kétrészes cikksorozatunk első részében arról volt szó, hogy mit szeretnek a férfiak az ágyban. Hogyan viselkedjen egy nő a szerelmes együttlét során. Nem maradunk adósok a másik oldallal sem, hiszen a hölgyek körében is végeztünk a témában egy mini közvélemény-kutatást.

Bővebben: Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?

Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

Bővebben: Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?Egy párkapcsolat több lábon áll, egyik láb a szexuális élet. Ha az nem működik, a kapcsolat sántítani fog. De mitől nem lesz rutinszerű egy együttlét? Mi az, ami miatt a férfiak úgy gondolják, jó az ágyban a partnerük? Mini közvélemény-kutatást végeztünk.

Bővebben: Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt

Bővebben: 6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőtA nő maga a rejtély. Soha nem lehet tudni, mit akar igazán. Ha szakállad van, az a baj, ha nincs, akkor az. Ha kedves vagy, az nyálas, ha nem mondod ki, „szeretlek”, akkor egy csepp romantika sincs benned. Ki érti ezt? Van azonban néhány dolog, ami a csajok nagy részének bejön. Olvass tovább, tudd meg, mik ezek!

Bővebben: 6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt

Meztelen igazság

Bővebben: Meztelen igazság Ha szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: Meztelen igazság

Tedd jobbá a szexuális életed!

Bővebben: Tedd jobbá a szexuális életed!Gondoltad volna, hogy a kapcsolatok közel felében, a házasságok 20 százalékában előfordul szexmentesség. Ez azt jelenti, hogy a párok hosszú ideig vagy egyáltalán nem élnek szexuális életet. Ám ebbe nem kell belenyugodni, sőt, nem is szabad! Lássuk, mit tehetsz azért, hogy sokkal jobb legyen a szexuális életed.

Bővebben: Tedd jobbá a szexuális életed!

Nemcsak a méret számít!

Bővebben: Nemcsak a méret számít!Fiatal korban máson sem jár az eszünk, mint a szerelmes pillanatokon, a másik nemen. A nőknél a mellméret a férfiaknál pedig a pénisz mérete meghatározó. Legalábbis fejben. De nem véletlen, hogy a fiúk ennyit foglalkoznak ezzel a témával. Lássuk csak, van-e értelme rágódni az örök kérdésen.

Bővebben: Nemcsak a méret számít!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.