Stressz okozta szexuális problémák

Bővebben: Stressz okozta szexuális problémákVilágviszonylatban minden második negyven év feletti férfi küzd átmeneti  vagy tartós merevedési problémákkal. Fiatalabb korban sem ritka (kb. minden negyedik férfinál előfordul), hogy megfelelő mértékű libidó ellenére sem jön létre merevedés, vagy a merevedés mértéke, időtartama csökkent. Tehát százmilliók életét nehezíti meg ez a probléma, így nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Bővebben: Stressz okozta szexuális problémák

Csak őszintén

Bővebben: Csak őszinténA szex az a téma, ami mindenkit érdekel, ám mégis még mindig és állandóan falakba ütközünk, már ami a kommunikációt illeti. Valahogy nem beszélünk róla nyíltan és őszintén. Ez óriási probléma, ami ellen küzdenek a témával foglalkozó szakpszichológusok. Sajnos minden küzdelem ellenére a magyar társadalom elzárkózik a szexről való kommunikációtól, ezért a gyermekekben torz kép alakul ki az egészről, amit a rossz pornófilmek és az online beszerzett, téves információk csak tetéznek.

Bővebben: Csak őszintén

Miért működik a kémia?

Bővebben: Miért működik a kémia?Gyakran hallani, ahogy az emberek egymás közt beszélnek arról a bizonyos „kémiáról” vagy „szikráról”. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy vajon mit értenek ez alatt. Nehéz definiálni, hiszen mindenkinek mást jelent.

Bővebben: Miért működik a kémia?

5 szexuális pozíció a Káma Szútrából

Bővebben: 5 szexuális pozíció a Káma SzútrábólA szexet nem könyvekből kell tanulni, hanem csinálni kell! Gondolom, neked is ez a véleményed. Ám van egy több mint 2000 éves szöveg, amelyet azért érdemes egyszer-kétszer fellapozni a felbecsülhetetlen tudásért. Ez a könyv a Káma Szútra. Lássuk most azt az 5 szexuális pozíciót, amely segít a teljesebb szexuális élet elérésében.

Bővebben: 5 szexuális pozíció a Káma Szútrából

Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?

Bővebben: Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?Az ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: Ágyparák, avagy mitől félnek a pasik az ágyban?

5 furcsaság a szexről – és az igazság

Bővebben: 5 furcsaság a szexről – és az igazságVan egy csomó furcsaság a szexszel kapcsolatban, amiről valójában nem tudjuk eldönteni, hogy igaz-e vagy nem. Az afrodiziákumok működnek? És mi a helyzet a G-ponttal? Ahhoz, hogy pontot tehessünk a kérdőjelek helyére, szaladtunk egy kört a szakértőink között – most olvashatod, mit tudtunk meg.

Bővebben: 5 furcsaság a szexről – és az igazság

A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

Bővebben: A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiárólHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

A túl sok szex – kényszer lesz!

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz! Ugye tökéletesen előtted van a kép, amikor még – kapcsolatotok elején – egy héten akár minden nap (sőt, akár többször is naponta) kívántátok egymást, és ahol csak lehetett sort kerítettetek egy kis szexre. Ez még önmagában természetesen nem kóros, ám ha folyamatosan fennáll a nagy szexuális étvágy, az már lehet probléma.

Bővebben: A túl sok szex – kényszer lesz!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.