Spontán szex a veszélyzónában

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1464.jpgA spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz.

A komfortzónádon kívül – és a lepedőtől távol – teljesen új oldaladat fedezheted fel. Különösen akkor, ha egy új, merész helyen vagytok, amiről tudod, hogy tiltott hely, mert könnyen rajtakaphatnak

Néhány szempontot azonban figyelembe kell venni, amikor elhagyjátok a hálószobát egy kis intenzív izgalomért:

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1465.jpg1. Légy spontán. Például, ha hazaértek valahonnan, és szexet szeretnél, ne várd meg, míg beértek a lakásba. Kezdjétek el az autóban. Még akkor is izgalmas ez, ha végül a hálószobában fejezitek be. A tudat, hogy annyira vonzódtok egymáshoz, hogy nem bírtok magatokkal, nagyon erotikus.  

2. Próbáljátok ki holdfényben. Nem kell ehhez elmenni sehova. A kert is megteszi. Ha attól tartasz, hogy kíváncsi szemek lesnek a szomszédos ablakokból, akkor viselj egy lenge ruhát bugyi nélkül, és lazán ülj a szerelmed ölébe. 

3. Nemcsak otthon, hanem idegenben is jól esik egy kis szex. Egy hosszú kabát alá ne vegyél fel semmit, csak egy melltartót és egy bugyit. Menj el a partnered munkahelyére, és hívd meg egy „ebédre”.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1466.jpg4. Minden napba csempéssz egy kis izgalmat. A napi rutint nagyon fel lehet dobni, ha nem a megszokott forgatókönyvet követitek. Egy-egy kis gesztussal életben tarthatod a köztetek vibráló szenvedélyt: Amíg a moziban sorban álltok, szorítsd meg a kezét, vagy simítsd végig a hátát. Hazafelé menet öleld át vagy hirtelen csókold meg. Mindegy, mit teszel, csak ne legyen megszokott.

5. Légy bátor, de arra azért mindig nagyon vigyázz, hogy a gyerekek ne kapjanak rajta, mert annál kellemetlenebb szituáció nincs. A nagy spontaneitás közben azért mindig győződj meg róla, hogy az anyós sincs a közelben, és a lebukásnak csak az illúziója marad meg, ami viszont nagyon izgalmas dolog.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.