Szex a nő örömére

A férfiak azt nagyon jól tudják, hogyan okozzanak maguknak örömet az ágyban, de azt már kevésbé, hogy parnerüknek mi a jó. Most 5 lépésben mutatjuk meg, mit kell tenned, hogy mindkettőtöknek maradnadó legyen az élmény.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1473.jpgNe légy rest,  és csillogtsad meg a nyelvtudásodat az ágyban is! Fektesd a hátára a imádott hölgyet, tárja szét a lábait, és kissé hajlítsa be a térdét, hogy tökéletesen hozzáférj a legérzékenyebb területéhez. Használd az ajkad, a nyelved, az ujjad. Kísérletezz, figyeld a reakcióit, és ne sajnáld az időt!

Amikor már majdnem a csúcson van a nyelctechnikádtól, szépen csusszanj a lábai közé egy egyszerű misszionárius pozícióban. Fonja köréd a lábait, de ne kényelmesedj bele túlságosan ebbe a pozícióba, mert hamarosan tova lépünk egy következőbe. Inkább tüzeld fel a dolgokat, amennyire csak tudod: túrj a hajába, vadul csókold meg a száját, a mellét, a nyakát.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1474.jpgEzután térdelj fel, és segíts partnerednek megtalálnia a híd pozíciót. A hölgy továbbra is felfelé néz, a karjait kulcsolja a vállaid köré, a lábaival padig támassza meg saját magát, így kinyomva a törzsét. Ez egy nagyon jó pozíció a G-pont izgatásához, de csak 1-2 percig tartsátok ki, mert iszonyatosan nehéz megtartani.

A hölgy visszaereszkedik hátonfekvésbe, a férfi térdel. A nő hajlított térdekkel felemeli a lábait, miközben a férfi belé hatol. A férfi egyik kezét tartsa a hölgy combján, a másikkal pedig izgassa  mellbimbóit.

Vegyétek fel a végpozíciót! Mindkét kezedbe fogd egy-egy lábfejét, nyújtsd ki a lábait, tárd szét a karjaid, így V-alakban fogja a tartani a lábait miközben a hátán fekszik. Neki kényelmes, neked jó a kilátás, és jól tudod szabályozni az ütemet. Nézd az arcát, mikor elmegy!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.