Szexközelben

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1403.jpgAhogy öregszünk, könnyű elveszíteni a szikrát a hálószobában. Unalom, a kalandvágy elvesztése és egyéb problémák is kihívást jelenthetnek még a legegészségesebb kapcsolatokban is. Ez pedig a libidó csökkenésével és az érzelmi távolság kialakulásával járhatnak. Az intimitás életben tartása azonban jelentős hatást gyakorolhat az életedre.

Ha gondjaid vannak az intimitással, vannak olyan lépések, amelyeket megtehetsz, hogy visszaszerezd.

Tipp 1.: Maradj egészséges

A merevedés és annak megtartása nagyban függ attól, hogy a vér milyen jól áramlik a testedben. A rendszeres aerob jellegű testmozgás segít megőrizni a szív egészségét, ez által a vér áramlását is serkenti.

Tipp 2.: Táplálkozz helyesen

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1404.jpgAz alacsony zsír- és cukortartalmú, magas rosttartalmú étrend számít helyesnek. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, sok teljes kiőrlésű gabonát, és alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel gazdagítsd az étrended. A fehérjét hal, baromfi és sovány húsok formájában vedd magadhoz.

Tipp 3.: Aludj jól

Az egészséges alvás jót tesz a szervezetednek, frissít, gyógyít.

Tipp 4.: Mondj le a káros szenvedélyekről

Az alkohol és a dohányzás káros lehet a szexuális működésre és negatív hatással lehet az általános egészségi állapotodra is.

Tipp 5.: Fontos a helyes kommunikáció

Azok a párok, akik beszélnek egymással, kielégítő szexuális életet képesek élni. Adj hangot az aggályaidnak, beszélj a partnerednek azokról a változásokról, amelyek benned zajlanak fizikai vagy szellemi szinten. Mondd el, mitől érzed jól magad, mit kívánsz, és mitől borulsz ki. Ne kritizálj, inkább próbáld megbeszélni a dolgokat őszintén. A beszélgetéseket próbáld megfelelően időzíteni.

Tipp 6.: Engedd szabadon a fantáziád

Az agy egy fontos - egyesek szerint a legfontosabb – nemi szerv. Oszd meg a partnereddel a szexuális fantáziáid.

Tipp 7.: Érints gyakran

Az érintés az egyik módja a fizikai vonzalom kifejezésének. Ahhoz, hogy a szerelmi életetek boldog, vidám, szenvedélyes maradjon, öleld, csókold és érintsd meg gyakran a partnered

Tipp 8.: Érezd jól magad

Ne felejtsd el, hogy a szex élvezetes élmény. Ügyelj arra, hogy jól érezzétek magatokat a hálószobában (és másutt is).

·         Próbáljatok ki különböző szexuális pozíciókat. Kísérletezzetek!

·         Tartsatok néha szünetet közösülés közben. Próbáljátok ki az orális szexet, a masszázst, a kézi kielégítést.

·         Próbálkozzatok különböző napszakokban, különböző helyeken.

 

A legfontosabb, hogy a szexet élvezzétek, és rendszeresen éljétek át a partnereddel. Ez hosszú időre ellát benneteket intimitással. Fontos, hogy figyeljetek egymásra, és ne csak szex közben.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.