Szexpartner választás női módra

c_400_200_16777215_00_images_stories_szex_noo.jpgMi késztet egy nőt arra, hogy egy férfival ágyba bújjon? Erre a kérdésre mindannyian más és más válasszal rukkolunk elő. Bizonyos tényezők közösnek mondhatók, de az indokok eltérőek.

Cindy Menton és David Buss pszichológusok által megjelentetett-, „Miért szexelnek a nők?" című könyvükben, a következő szempontokat prioritással emelték ki a nők.

1. A méret!? Sok vitát gerjeszt, hogy a méret vagy nem számít. Ezúttal nem a nemi szerv méretére gondolunk, sokkal inkább arra, hogy a nőknek lényeges szempont, hogy a férfi magas legyen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magas férfiak több tiszteletben, nagyobb tekintélyben és magasabb bérezésben is részesülnek. Ezek a szempontok pedig mindenképpen pozitívumnak számítanak egy nő szemében.

2. Jó testfelépítés. A magasság után a nők többségének lényeges szempont, hogy az alkalmi szexpartner és a házastárs is izmos, erős és atletikus testalkatú legyen.

3. Szexi személyiség. A vonzalom nemcsak a testre és a fizikai adottságokra vonatkozik. Miként a mágnes vonzása, úgy a személyiségnek is kompatibilisnek kell lennie. A nők többsége szexinek tartja a magabiztos, határozott férfiakat, míg a labilisakat és határozatlanokat puhányoknak vélik. De a humorérzék és az intelligencia szintén fontos szerepet játszik.

4. Mozgás és testtartás. Napjainkban egyre kevesebb férfit lehet látni, aki nem büszkeségből-, hanem emberi tartásból húzza ki magát. A testtartás is sokatmondó. Annak ellenére, hogy sok férfi nem szeret táncolni, a tánc jelzésértékű lehet, hogy az adott férfi, milyen az ágyban. A tánc közbeni mozgásból a nők óhatatlanul arra asszociálnak, hogy az illető férfi hasonló mozgást lejthet az ágyban is, ami a nők számára hihetetlenül erotikus tud lenni.

A sor - egyéni ízlés és preferencia szerint - vég nélkül folytatható, egy biztos, a magukra valamit is adó nők nem akármilyen pasival hajlandók ágyba bújni.

 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.