Top 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Az emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1380.jpg

1. Élvezd a csábítást!

A mai világban elég gyakori, hogy a szexet meg kell tervezni. Vagy azért, mert már gyerek van a családban, vagy azért, mert még nincs, és anyu-apu figyel, hogy ez így is maradjon. Azonban ez a javatokra is válhat, hiszen így jut idő egy kis csábításra az időpontig. Egy-egy pihentető, szexis masszázs, egy-egy finom vacsora, szexi göncök… ezekkel sokat tehetsz azért, hogy a pasi már ne bírja sokáig, és a szex felejthetetlen legyen. 

2. Csókolj, mint egy tinédzser!

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1381.jpgAz első csóknál nincs jobb (vagy rosszabb?). Emlékszel még, amikor tinédzser voltál, és az izgatottságtól nem bírtál magaddal? Hová lett ez az izgalom? Már egészen a múlté, vagy elő tudod varázsolni valahonnan? Itt az ideje, hogy újra megtaláld, és időt szánj a csókra. Úgy csókolj, mintha utána nem jönne semmi más. Ne olyan legyen, mint az előjáték egy része, hanem olyan, mint egy főszereplő. Csókolni nemcsak a szájat lehet. Fedezzétek fel egymás nyakát, fülét… stb.,stb. Nagyon intim formája ez a szex előkészítésének, és meg is hosszabbítja azt.

3. Vetkőzz lassan!

9 és fél hét. Ugye ismerős a film címe? Ha nem, kukkants ide: https://www.youtube.com/watch?v=jOotsq4soug  (Mickey Rourke milyen jól nézett ki itt még!) Ragadd meg az alkalmat, és játszd el Kim Basingert! A férfiak egyszerűen kikészülnek attól, ha szép lassan veszel le minden ruhadarabot. Ne szégyenkezz, ő így lát téged szépnek és szexinek.

4. Térképezd fel partnered testének minden négyzetcentiméterét!

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1382.jpgMiután bemelegedtetek, jöhetnek az erogén zónák. Használj sokféle érintést: pihepuha simogatást, erős és durvább karcolást. Alkalmazhatsz segédeszközt is, például jégkockát, vagy madártollat, boát. Fedezd fel az érzékeny területeket, mint például a nyak, csukló és a térdhajlat. Fordíts extra figyelmet szerelmed reakcióira, és próbáld kitalálni a vágyait.

5. Csináljatok mindent felváltva!

Az egyik legfontosabb aranyszabály: mindent felváltva! Ha te adsz, akkor el is várhatsz és fordítva. Pazar örömökben lehet részetek, ha felismeritek, hogy a szex olyan, mint az ajándékozás, nemcsak kapni jó, hanem adni is.

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.