Tündérek a boszorkánykonyhában

Bővebben: Tündérek a boszorkánykonyhábanNéhány évtizede még élénken tartotta magát a mondás: a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Vajon még ma is képes elcsavarni néhány ínycsiklandó falat a férfiak fejét? Egyáltalán, milyen gyakran, és hogyan főznek korunk hölgyei?

Bővebben: Tündérek a boszorkánykonyhában

Mit miért eszünk?

Bővebben: Mit miért eszünk?Az egészséges táplálkozásról sokat hallunk, és bizton állítom, tudásunk is széleskörű. Az embereknek mégis csak kis része az aki egészségesen is táplálkozik. Miért szereti sok ember jobban a zsíros ételeket, mint az egészséges sárgarépát? Miért hagynak sokakat hidegen az annyit hangoztatott táplálkozási tanácsok?

Bővebben: Mit miért eszünk?

Diétáról diétára. I. rész

Bővebben: Diétáról diétára. I. részA ?Diétáról diétára? c. sorozatban, szeretném Önöknek kifejteni az igen elhíresült fogyókúrás módszerekről alkotott véleményemet. Már az elején szeretném leszögezni, egy diéta akkor jó, ha tartós eredményhez vezet az egészség megőrzése mellett.

Bővebben: Diétáról diétára. I. rész

Gondolkodom, tehát nem hízom!

Bővebben: Gondolkodom, tehát nem hízom!Descartes francia filozófus a XVII. Század derekán megfogalmazott okosságát kicsit átalakítva, úgymond "modernesítve" született írásom címe, melyben felhívom az olvasók figyelmét milyen galádságok leselkednek súlyunkra, egy étterem falai között.

Bővebben: Gondolkodom, tehát nem hízom!

Gyümölcslexikon!

Bővebben: Gyümölcslexikon!A táplálkozási tanácsadások alapelem, a napi rendszeres gyümölcsfogyasztás. Korra, nemre, aktivitásra való tekintet nélkül a gyümölcs és a zöldség alapvető feltétele az egészégnek. Több kimutatásban is olvashatjuk, hogy a gyümölcsök vitamintartalma már nem a régi, de azért senki ne adja fel jól bevált gyümölcsfogyasztási szokásait, maximum fogyasszon pluszba multivitaminokat is.

Bővebben: Gyümölcslexikon!

Az egyiknek ehető, a másiknak nem...

Bővebben: Az egyiknek ehető, a másiknak nem...A minap kismama barátn?m aggódva mesélte, bár anyatejen n?tt fel 8 hónapos koráig fia, most, hogy már nem szopik, a tejet semmilyen formában nem kéri. Más gyermek, - vagy akár feln?tt ? a halas ételeknek már a hallatán is megborzong. Ez vajon az ember természetes reakciója volna az un. ételallergia ellen vagy valami más.

Bővebben: Az egyiknek ehető, a másiknak nem...

Férfiak táplálkozási zavarai

Bővebben: Férfiak táplálkozási zavaraiKoplalás, édességfalás, hányás, végül pedig a kórház – az étkezési rendellenességek jellegzetes tünetei. A közfelfogás szerint ez csak nőket érintő probléma, holott – mint arra amerikai kutatók rámutattak – egyre gyakoribb jelenség a férfiak körében is.

Bővebben: Férfiak táplálkozási zavarai

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.