6 étel az egészséges prosztatáért

Bővebben: 6 étel az egészséges prosztatáértA prosztata a férfi reproduktív rendszerének a része. Egy mirigy, amely körülveszi a húgyvezetéket. Körülbelül akkora, mint egy dió vagy egy gesztenye, és az élet folyamán fokozatosan növekszik. Nagyon fontos egészségesen tartani, hiszen a megnövekedett prosztata komoly problémákat okozhat, és elhanyagolásának akár daganatos betegség is lehet a következménye. 

Bővebben: 6 étel az egészséges prosztatáért

A 7 top étel 50 felett

Bővebben: A 7 top étel 50 felettNemcsak a nőkre, hanem sajnos a férfiakra is lecsap az öregedés. Ennek minden tünetével és kísérőbetegségével meg kell küzdened, ahogy idősödsz.

Bővebben: A 7 top étel 50 felett

Mennyei ételek, a jobb szexért

Bővebben: Mennyei ételek, a jobb szexértEgy kettesben elköltött vacsorát nem csak a körítés: a gyertyafény és a halk zene tehet romantikussá, de a feltálalt ételek is. Ha jól választunk, a finom falatok felturbózhatják a szexuális vágyat, és elősegítik, hogy az este további része is jól sikerüljön. De pontosan melyek ezek a már-már afrodiziákumnak számító étkek? Lássunk egy csokorra valót belőlük.

Bővebben: Mennyei ételek, a jobb szexért

Ezért okoz a vörös hús rákot

Bővebben: Ezért okoz a vörös hús rákotEgy a vörös húsokban található cukorféle lehet a felelős több rákos daganatfajta kialakulásáért, állítják a University of California kutatói.

Bővebben: Ezért okoz a vörös hús rákot

Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

Bővebben: Szex előtt soha! 7 tiltólistás ételA testi hogylétünk a legromantikusabb pillanatokat is tönkre teheti. Egyes ételek olyan folyamatokat indíthatnak el a szervezetünkben, amik tönkre tehetnek egy tökéletesnek ígérkező éjszakát.

Bővebben: Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

Borban az egészség! Vagy mégsem?

Bővebben: Borban az egészség! Vagy mégsem?Csalódni fog, aki valami duhaj ódára vágyik, amelyben minden igaz magyart a nemes nedű moderált vedelésére buzdítok, s elferdített tudományos koholmányokkal erősítem meg rossz szokásaiban.

Bővebben: Borban az egészség! Vagy mégsem?

Rossz szokások, amitől csak a hasa nő

Bővebben: Rossz szokások, amitől csak a hasa nőÖsszegyűjtöttünk 8 olyan rossz szokást, amelyekkel garantálható, hogy nyárra nemhogy formába nem lendül, de a tavalyi bikini helyett pár számmal nagyobbat kell vennie.

Bővebben: Rossz szokások, amitől csak a hasa nő

A zsír mégsem káros!

Bővebben: A zsír mégsem káros! A szívbetegségek és a telített zsírok között nem találtak összefüggést azok a brit kutatók, akik nagy számú korábbi tanulmány adatainak elemzését végezték el.

Bővebben: A zsír mégsem káros!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.