Éhesen ne hozzunk döntést!

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!A legfrissebb kutatási eredmények szerint, amikor üres gyomorral kell döntést hoznunk, hajlamosabbak vagyunk a kockázatvállalásra. A német Max Planck Neurobiológiai Intézet kutatói úgy vélik, hogy az éhség áthelyezi a döntéshozást az agy más területeire, ami megváltoztatja a számos élőlényben közös „harcolj vagy menekülj” reakciót.

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!

A koffeinfüggőség árnyoldalai

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Aki azt tapasztalja magán, hogy kávé nélkül képtelen nekiindulni a napnak, az valójában már koffeinfüggő, és ideje elgondolkodnia azon, hogy végleg szakít ezzel a szenvedélyével.

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusiSokáig tartotta magát az az elképzelés, miszerint a népszerű japán specialitás, a szusi nem csupán egészséges, de még a diétázók is bátran fogyaszthatják. Ezt idáig nem is nagyon kérdőjelezte meg senki, egyrészt mert nem nagyon látni kövér japánt, másrészt olyan sztároknak is bevallottan fontos tápláléka, mint Victoria Beckham, illetve Cheryl Cole. Rachel Beller dietetikus szerint azonban mégsem tesz annyira jót a testsúlyunknak, mint azt eddig hittük.

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Hat finom étel a jobb szexért

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexértEgy kettesben elköltött vacsorát nem csak a körítés: a gyertyafény és a halk zene tehet romantikussá, de a feltálalt ételek is. Ha jól választunk, a finom falatok felturbózhatják a szexuális vágyat, és elősegítik, hogy az este további része is jól sikerüljön. De pontosan melyek ezek a már-már afrodiziákumnak számító étkek? Lássunk egy csokorra valót belőlük.

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexért

Tippek a fogyáshoz!

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!Sokan vagyunk, akik nagy elánnal fogunk neki a fogyókúrának, de valami mindig közbeszól, eltűnik a motiváció, elfogy az akarat. Bár tudjuk, a rendszeres testmozgás is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt célt, vannak apró trükkök, amikkel az akaraterő terén kihívásokkal küszködők is átvészelhetik azt az időszakot, amikor éppen nem tudják magukat rávenni az edzésre.

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!

Magyar konyha az egészség jegyében!?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?Honnan indul, a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?

Az egészséges menü titka

Bővebben: Az egészséges menü titkaAz egészséges étrend, egészséges ételek kérdése központi szerepet kap mindennapi életünkben. De vajon tényleg létezik olyan, hogy egészséges étel? Vagy a nagy egészet kell néznünk? Ezen kérdésekre ad választ a cikkünk.

Bővebben: Az egészséges menü titka

Az ételek rabságában

Bővebben: Az ételek rabságábanA minap bevásárlás közben elgondolkodtam, hogy az élelmiszerek vajon okozhatnak függőséget? Azon szerencsés nők közé tartozom, akit a párja megkímél a bevásárlás terhétől. Olykor-olykor, elengedhetetlenül rám kerül a sor, s akkor bizony előfordul, hogy képtelen vagyok ellenállni a pultról csábítóan rám sandító csoki szeleteknek. Vajon hol a hiba, miért is válunk az ételeink rabjává?

Bővebben: Az ételek rabságában

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.