A kínzó másnaposság ellen

Bővebben: A kínzó másnaposság ellenAmennyiben már voltál másnapos, akkor bizony tudod, hogy ez az állapot szörnyű, és az ember minél előbb meg akar tőle szabadulni. Hogy hogyan? Összeszedtünk néhányat a leggyakrabban használt ellenszerek közül, amik neked is jó szolgálatot tehetnek.

Bővebben: A kínzó másnaposság ellen

Amikor a férfi diétázik...

Bővebben: Amikor a férfi diétázik...Mivel a férfiak anyagcseréje más, mint a nőké, és más testtájakon gyűlnek fel a plusz kilók, más diétát kell alkalmazniuk. Milyen is a jó pasidiéta. A férfiak sok szempontból szerencsésebbnek tűnnek a nők számára. Az étkezés szintén ebbe a kategóriába tartozik.

Bővebben: Amikor a férfi diétázik...

Éhesen ne hozzunk döntést!

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!A legfrissebb kutatási eredmények szerint, amikor üres gyomorral kell döntést hoznunk, hajlamosabbak vagyunk a kockázatvállalásra. A német Max Planck Neurobiológiai Intézet kutatói úgy vélik, hogy az éhség áthelyezi a döntéshozást az agy más területeire, ami megváltoztatja a számos élőlényben közös „harcolj vagy menekülj” reakciót.

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!

A koffeinfüggőség árnyoldalai

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Aki azt tapasztalja magán, hogy kávé nélkül képtelen nekiindulni a napnak, az valójában már koffeinfüggő, és ideje elgondolkodnia azon, hogy végleg szakít ezzel a szenvedélyével.

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusiSokáig tartotta magát az az elképzelés, miszerint a népszerű japán specialitás, a szusi nem csupán egészséges, de még a diétázók is bátran fogyaszthatják. Ezt idáig nem is nagyon kérdőjelezte meg senki, egyrészt mert nem nagyon látni kövér japánt, másrészt olyan sztároknak is bevallottan fontos tápláléka, mint Victoria Beckham, illetve Cheryl Cole. Rachel Beller dietetikus szerint azonban mégsem tesz annyira jót a testsúlyunknak, mint azt eddig hittük.

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Hat finom étel a jobb szexért

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexértEgy kettesben elköltött vacsorát nem csak a körítés: a gyertyafény és a halk zene tehet romantikussá, de a feltálalt ételek is. Ha jól választunk, a finom falatok felturbózhatják a szexuális vágyat, és elősegítik, hogy az este további része is jól sikerüljön. De pontosan melyek ezek a már-már afrodiziákumnak számító étkek? Lássunk egy csokorra valót belőlük.

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexért

Tippek a fogyáshoz!

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!Sokan vagyunk, akik nagy elánnal fogunk neki a fogyókúrának, de valami mindig közbeszól, eltűnik a motiváció, elfogy az akarat. Bár tudjuk, a rendszeres testmozgás is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt célt, vannak apró trükkök, amikkel az akaraterő terén kihívásokkal küszködők is átvészelhetik azt az időszakot, amikor éppen nem tudják magukat rávenni az edzésre.

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!

Magyar konyha az egészség jegyében!?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?Honnan indul, a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.