Karcsúságra hangolódva

Bővebben: Karcsúságra hangolódvaKarcsúnak lenni fiatalságot, dinamizmust, sikerességet jelent. Ennek megfelelően nagy is a kínálat diétákból, súlycsökkentő-programokból, karcsúságot ígérő pirulákból és csodaszerekből, amelyek lelkesen ígérik, hogy pár hét alatt több kilótól is véglegesen megszabadulhatunk. Éheznünk sem kell, csak bekenni magunkat, vagy meginni, vagy lenyelni csoda pirulákat, vagy varázsitalokat. Milyen jól hangzik, ugye?

Bővebben: Karcsúságra hangolódva

Karácsonyi túlevés

Bővebben: Karácsonyi túlevésKarácsonykor a háziasszonyok szeretnek kitenni magukért, a degeszre evés azonban elronthatja az ünnep hangulatát. A rosszullétet követően akkor járunk el a leghelyesebben, ha kezdetben koplalunk, ilyenkor is gondoskodni kell azonban a folyadékpótlásról.

Bővebben: Karácsonyi túlevés

Melegedjünk ételeink által!

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!Hidegben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni az úgynevezett melegítő hatású élelmiszerekkel.

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!

Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikorA fogyással kapcsolatban nagyjából mindenkinek van egy biztos elmélete, amit szívesen megoszt másokkal, mint az egyetlen célravezetőt. Van azonban néhány alapigazság, amelyek mindenkire igazak: és úgy tűnik, az evések időzítése is ide tartozik.

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Cukor: édes méreg!? 2. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. részOh, my sweetheart: A cukor, elhízás és a szívbetegség. Ha az Interneten rákeresünk a témára, jó sok cikket, tanulmányt olvashatunk arról, hogy cukornak semmi köze a szívbetegségekhez és az infarktushoz, leszámítva a váratlan cukoráremelések sokkoló hatását. Egy ártatlannak tűnő tanácsadó oldalon pl., amit a WSRO nevű szervezet tart fent, 37 vizsgálat összevont analízisét közlik, miszerint a cukor nem áll kapcsolatban a szívbetegséggel.

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. rész

Cukor: édes méreg!? 1. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. részSzendi Gábor írásában a cukorról rántja le a leplet. Vajon tényleg ez az édes anyag tehet sok népbetegségről? Jól tesszük, ha édesítőszerre váltunk? Vagy inkább igyuk cukor nélkül a kávét?

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. rész

Gyomorkímélő étkezés

Bővebben: Gyomorkímélő étkezésKiadós étkezéssel járó ünnepek, baráti összejövetelek?
Hogy ne legyen belőle gyomorfájás: másnap figyeljen oda, mi a menü! Segítünk azoknak is, akik emésztőrendszeri betegségek miatt igényelnek kímélő étrendet.

Bővebben: Gyomorkímélő étkezés

Magyar konyha, kontra egészség?

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?Honnan indul a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért? A magyar konyha fejlődésén jól végigkövethetjük, hogyan alakultak ételeink korról-korra.

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.