Az egészséges menü titka

Bővebben: Az egészséges menü titkaAz egészséges étrend, egészséges ételek kérdése központi szerepet kap mindennapi életünkben. De vajon tényleg létezik olyan, hogy egészséges étel? Vagy a nagy egészet kell néznünk? Ezen kérdésekre ad választ a cikkünk.

Bővebben: Az egészséges menü titka

Az ételek rabságában

Bővebben: Az ételek rabságábanA minap bevásárlás közben elgondolkodtam, hogy az élelmiszerek vajon okozhatnak függőséget? Azon szerencsés nők közé tartozom, akit a párja megkímél a bevásárlás terhétől. Olykor-olykor, elengedhetetlenül rám kerül a sor, s akkor bizony előfordul, hogy képtelen vagyok ellenállni a pultról csábítóan rám sandító csoki szeleteknek. Vajon hol a hiba, miért is válunk az ételeink rabjává?

Bővebben: Az ételek rabságában

Karcsúságra hangolódva

Bővebben: Karcsúságra hangolódvaKarcsúnak lenni fiatalságot, dinamizmust, sikerességet jelent. Ennek megfelelően nagy is a kínálat diétákból, súlycsökkentő-programokból, karcsúságot ígérő pirulákból és csodaszerekből, amelyek lelkesen ígérik, hogy pár hét alatt több kilótól is véglegesen megszabadulhatunk. Éheznünk sem kell, csak bekenni magunkat, vagy meginni, vagy lenyelni csoda pirulákat, vagy varázsitalokat. Milyen jól hangzik, ugye?

Bővebben: Karcsúságra hangolódva

Karácsonyi túlevés

Bővebben: Karácsonyi túlevésKarácsonykor a háziasszonyok szeretnek kitenni magukért, a degeszre evés azonban elronthatja az ünnep hangulatát. A rosszullétet követően akkor járunk el a leghelyesebben, ha kezdetben koplalunk, ilyenkor is gondoskodni kell azonban a folyadékpótlásról.

Bővebben: Karácsonyi túlevés

Melegedjünk ételeink által!

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!Hidegben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni az úgynevezett melegítő hatású élelmiszerekkel.

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!

Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikorA fogyással kapcsolatban nagyjából mindenkinek van egy biztos elmélete, amit szívesen megoszt másokkal, mint az egyetlen célravezetőt. Van azonban néhány alapigazság, amelyek mindenkire igazak: és úgy tűnik, az evések időzítése is ide tartozik.

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Cukor: édes méreg!? 2. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. részOh, my sweetheart: A cukor, elhízás és a szívbetegség. Ha az Interneten rákeresünk a témára, jó sok cikket, tanulmányt olvashatunk arról, hogy cukornak semmi köze a szívbetegségekhez és az infarktushoz, leszámítva a váratlan cukoráremelések sokkoló hatását. Egy ártatlannak tűnő tanácsadó oldalon pl., amit a WSRO nevű szervezet tart fent, 37 vizsgálat összevont analízisét közlik, miszerint a cukor nem áll kapcsolatban a szívbetegséggel.

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. rész

Cukor: édes méreg!? 1. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. részSzendi Gábor írásában a cukorról rántja le a leplet. Vajon tényleg ez az édes anyag tehet sok népbetegségről? Jól tesszük, ha édesítőszerre váltunk? Vagy inkább igyuk cukor nélkül a kávét?

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. rész

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.