Gyomorkímélő étkezés

Bővebben: Gyomorkímélő étkezésKiadós étkezéssel járó ünnepek, baráti összejövetelek?
Hogy ne legyen belőle gyomorfájás: másnap figyeljen oda, mi a menü! Segítünk azoknak is, akik emésztőrendszeri betegségek miatt igényelnek kímélő étrendet.

Bővebben: Gyomorkímélő étkezés

Magyar konyha, kontra egészség?

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?Honnan indul a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért? A magyar konyha fejlődésén jól végigkövethetjük, hogyan alakultak ételeink korról-korra.

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?

Bűnös vagy ártatlan?

Bővebben: Bűnös vagy ártatlan?Szendi Gábor szerint két bűntudattal fogyasztott "élelmiszerről" - a kávéról és a sóról- ismét bebizonyosodott, hogy fogyasztásukból nem hogy kárunk származna, de kifejezetten fontos volna eleget innunk és ennünk belőle.

Bővebben: Bűnös vagy ártatlan?

L’Etivaz, az Alpok sajtja

Bővebben: L’Etivaz, az Alpok sajtjaÓra, sapka, bicska, csokoládé. E négy dolog bizonyára azonnal beugrik, ha Svájcra gondolunk. Érdekes, hogy a sajt nem ennyire egyértelműen, pedig kár lenne nem tudomást venni róla, hogy az alpesi ország a sajt-ínyencek paradicsoma!

 

Bővebben: L’Etivaz, az Alpok sajtja

Vajon árthat szervezetünknek az ásványvíz?

Bővebben: Vajon árthat szervezetünknek az ásványvíz?Szinte nincs olyan üzlet, ahol ne tekintenének ránk vonzóan, és kihívóan a csinosan lekerekített ásványvizes műanyag flakonok. Hasznos vagy éppen ártalmas a sok ásványvíz fogyasztása? Már elég távolinak tűnik, amikor még csak pár hazai ásványvíz-, talán inkább gyógyvízmárkát ismertünk.

Bővebben: Vajon árthat szervezetünknek az ásványvíz?

Mit együnk edzés előtt, közben és után?

Bővebben: Mit együnk edzés előtt, közben és után?A 2010-ben kiadott amerikai sporttáplálkozási irányelvek a következőkben fogalmazzák meg az edzés előtt, közben és után javasolt étkezés legfontosabb szempontjait. Edzés-, ill. verseny előtt közvetlenül már egyáltalán nem célszerű enni, mivel legyen szó bármilyen ételről, italról, idő kell, hogy kiürüljön a gyomorból. Sportolni pedig nem lehet teljes erőbedobással abban az esetben, ha a gyomorban emésztetlen képlet van.

Bővebben: Mit együnk edzés előtt, közben és után?

Étkezzen ősszel is egészségesen!

Bővebben: Étkezzen ősszel is egészségesen!A nyaralás alatt kicsit lazább volt a napirend, kevesebb hangsúly volt az étkezésen. Az ősz beköszöntével az emberek többségénél a napi életritmusban, a mindennapi teendőkben és az étkezési szokásokban is változások következnek be.

Bővebben: Étkezzen ősszel is egészségesen!

A víz ezer arca

Bővebben: A víz ezer arcaA víz mindig is központi szerepet játszott az emberiség életében, nem ritkán eszmei hátteret is kapott – úgy tűnik, mindig is ösztönösen tudtuk, mennyire fontos nekünk. Víz nélkül nincs élet: közhelynek tűnik, de mégis, modern világunkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla.

Bővebben: A víz ezer arca

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.