Friss élelmiszerek – automatából?

Bővebben: Friss élelmiszerek – automatából?Sokan törik azon a fejüket, hogyan csökkenthetnék a környezetszennyezést, és miként erősíthetnék a helyi gazdálkodást. Az egyik legfontosabb irány, amely mindkét ötletet támogatja a helyi termékek vásárlására való ösztönzés.

Lássuk, mit találtak ki nemrég az olaszok!

Bővebben: Friss élelmiszerek – automatából?

Egészséges menü a tányéron

Bővebben: Egészséges menü a tányéronAz egészséges étrend, egészséges ételek kérdése központi szerepet kap mindennapi életünkben. De vajon tényleg létezik olyan, hogy egészséges étel? Vagy a nagy egészet kell néznünk? Erre ad választ a cikkünk.

Bővebben: Egészséges menü a tányéron

Egészséges az eszkimók étrendje!

Bővebben: Egészséges az eszkimók étrendje!Egy, az alaszkai yupik eszkimók körében lefolytatott tanulmány azt mutatja, hogy a halolaj nagyobb mennyiségű fogyasztása segít megelőzni az elhízás miatti olyan krónikus betegségeket, mint a diabétesz és a szívbetegségek.

Bővebben: Egészséges az eszkimók étrendje!

Vitaminbomba tavaszra

Bővebben: Vitaminbomba tavaszraNem jelenthet gondot, hogy fittek, szépek és boldogok legyünk, ha szervezetünk vitaminraktárai egész évben teli vannak! Napi optimális vitaminadagunk beviteléhez csak azt kell tudnunk, mely élelmiszerek tartalmazzák a legtöbb vitamint. A következőkből kiderül...

Bővebben: Vitaminbomba tavaszra

Mediterrán étrend

Bővebben: Mediterrán étrendKutatások bizonyítják, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések csak minimális kockázatot jelentenek a mediterrán étrendet követő emberekre.

Bővebben: Mediterrán étrend

Az esszenciális reggeli

Bővebben: Az esszenciális reggeliSzervezetünk vegykonyhájának óriási ?üstjeiben? sok ezer anyag készül. Van mégis olyan vegyület, amelynek a ?receptjét? nem ismeri a ?séf?, pedig feltétlenül rendelkezésére kell, hogy álljon, mert számára létfontosságú.

Bővebben: Az esszenciális reggeli

Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!

Bővebben: Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!A reggeli a legfontosabb étkezés, de semmiképpen nem elhanyagolható a vacsora jelentősége sem, hiszen se éhesen se teli gyomorral sem jó aludni. Mihaldy Kingával az OÉTI Dietetikusával, Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnökkel beszélgettem, vajon akkor mit is készítsünk magunknak vacsorára.

Bővebben: Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!

Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagok

Bővebben: Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagokA vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket összefoglaló néven mikrotápanyagoknak nevezzük, amelyeknek bevitele nem csupán az élsportban és a szabadidő-sportban, hanem az átlag, nem sportoló lakosság számára is nélkülözhetetlen!

Bővebben: Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagok

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.