Zsírok és olajok a táplálkozásban

Bővebben: Zsírok és olajok a táplálkozásbanA zsiradékok életünk nagyon fontos részei, a telítetlen zsírsavakban gazdag olajokat minden szakember az egészséges étrend elengedhetetlen részeként említi. Egészségesek, különlegesek, finomak - érdemes hát egy kicsit többet is megtudni róluk!

Bővebben: Zsírok és olajok a táplálkozásban

Táplálkozás vércsoportok szerint

Bővebben: Táplálkozás vércsoportok szerintRégen nem nagyon foglalkozott senki a tudományos táplálkozással, azonban ma, a fogyasztói társadalom olyan mértékben tönkretette az egészséget, hogy mindenki sejti valamit tenni kell. Az egyik próbálkozás a vércsoport szerinti étrend. Különböző kutatások igazolták, hogy a vércsoport meghatározza az étrendet.

Bővebben: Táplálkozás vércsoportok szerint

Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyett

Bővebben: Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyettHideg időben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük az étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni az úgynevezett melegítő hatású élelmiszerekkel. (Gyomor- és májproblémákkal küzdőknek azonban nem ajánlottak a túlzottan erős, csípős, karakteres ízek.)

Bővebben: Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyett

Ünnepre készülve

Bővebben: Ünnepre készülveAz ünnepi készülődés mindig örömmel és várakozással teli időszak, amikor a tervezgetés, az ajándékötletek mellett nagy gondot fordítunk a több napos ünnepi menü összeállítására is. E kellemes időszakban természetes, hogy ? hétköznapi szokásainktól eltérően ? nagyobb választékra, különlegesebb ízekre, ínyencségekre vágyunk.

Bővebben: Ünnepre készülve

Influenza diéta

Bővebben: Influenza diéta?Itt van az ősz, itt van újra??, s nem csak szép, hanem sokasodnak azok a panaszok, melyeket közös néven hűléses megbetegedésnek szoktunk megnevezni, de ide tartoznak a légúti bakteriális és vírusos fertőzések is.

Bővebben: Influenza diéta

Hogyan étkezzünk helyesen télen?

Bővebben: Hogyan étkezzünk helyesen télen?Az évszakok váltakozásával együtt testünk működése is átalakul, amely a környezeti hőmérsékletnek, szélnek, páratartalomnak, éjszakák és nappalok hosszeltérésének köszönhető. Mit együnk télen? Grapefruit és forraltbor. Az emberi szervezet fantasztikus működésének köszönhető, hogy nagyon jól tud alkalmazkodni a környezeti hőmérséklet változásaihoz.

Bővebben: Hogyan étkezzünk helyesen télen?

Génháború- A génmódosított élelmiszerek kockázatai

Bővebben: Génháború- A génmódosított élelmiszerek kockázataiA genetikai módosítás az utóbbi időben egyre több kételyt szül szakemberben és fogyasztóban egyaránt. Nem is alaptalanul, hiszen a korábban csak riogatásnak tekintett borúlátó vélekedések napjainkban egyre inkább igazolódni látszanak.

Bővebben: Génháború- A génmódosított élelmiszerek kockázatai

Bio: valóban olyan drága?

Bővebben: Bio: valóban olyan drága?Bioélelmiszerek ? divatosak, de nem csak ezért hasznosak. Ha biztosan elkerülné az élelmiszerbotrányokat, nem árt, ha ezeket választja! Vajon valóban tudja, mit is eszik? A napjainkban a szupermarketekben vásárolt élelmiszerek többsége a hagyományos intenzív mezőgazdaság termékei - tehát azé az iparágé, mely főleg az utóbbi évtizedekben a vegyszeres permetezés, műtrágyák és (a növényi és állati kártevők irtására szolgáló) gombaölő szerek használatával vált hírhedtté.

Bővebben: Bio: valóban olyan drága?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.