Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!

Bővebben: Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!A reggeli a legfontosabb étkezés, de semmiképpen nem elhanyagolható a vacsora jelentősége sem, hiszen se éhesen se teli gyomorral sem jó aludni. Mihaldy Kingával az OÉTI Dietetikusával, Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnökkel beszélgettem, vajon akkor mit is készítsünk magunknak vacsorára.

Bővebben: Vacsora frissen, gyorsan, egészségesen!

Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagok

Bővebben: Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagokA vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket összefoglaló néven mikrotápanyagoknak nevezzük, amelyeknek bevitele nem csupán az élsportban és a szabadidő-sportban, hanem az átlag, nem sportoló lakosság számára is nélkülözhetetlen!

Bővebben: Kicsi, de fontos: a nélkülözhetetlen mikrotápanyagok

Zsírok és olajok a táplálkozásban

Bővebben: Zsírok és olajok a táplálkozásbanA zsiradékok életünk nagyon fontos részei, a telítetlen zsírsavakban gazdag olajokat minden szakember az egészséges étrend elengedhetetlen részeként említi. Egészségesek, különlegesek, finomak - érdemes hát egy kicsit többet is megtudni róluk!

Bővebben: Zsírok és olajok a táplálkozásban

Táplálkozás vércsoportok szerint

Bővebben: Táplálkozás vércsoportok szerintRégen nem nagyon foglalkozott senki a tudományos táplálkozással, azonban ma, a fogyasztói társadalom olyan mértékben tönkretette az egészséget, hogy mindenki sejti valamit tenni kell. Az egyik próbálkozás a vércsoport szerinti étrend. Különböző kutatások igazolták, hogy a vércsoport meghatározza az étrendet.

Bővebben: Táplálkozás vércsoportok szerint

Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyett

Bővebben: Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyettHideg időben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük az étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni az úgynevezett melegítő hatású élelmiszerekkel. (Gyomor- és májproblémákkal küzdőknek azonban nem ajánlottak a túlzottan erős, csípős, karakteres ízek.)

Bővebben: Melegedjünk ízekkel a téli nassolás helyett

Ünnepre készülve

Bővebben: Ünnepre készülveAz ünnepi készülődés mindig örömmel és várakozással teli időszak, amikor a tervezgetés, az ajándékötletek mellett nagy gondot fordítunk a több napos ünnepi menü összeállítására is. E kellemes időszakban természetes, hogy ? hétköznapi szokásainktól eltérően ? nagyobb választékra, különlegesebb ízekre, ínyencségekre vágyunk.

Bővebben: Ünnepre készülve

Influenza diéta

Bővebben: Influenza diéta?Itt van az ősz, itt van újra??, s nem csak szép, hanem sokasodnak azok a panaszok, melyeket közös néven hűléses megbetegedésnek szoktunk megnevezni, de ide tartoznak a légúti bakteriális és vírusos fertőzések is.

Bővebben: Influenza diéta

Hogyan étkezzünk helyesen télen?

Bővebben: Hogyan étkezzünk helyesen télen?Az évszakok váltakozásával együtt testünk működése is átalakul, amely a környezeti hőmérsékletnek, szélnek, páratartalomnak, éjszakák és nappalok hosszeltérésének köszönhető. Mit együnk télen? Grapefruit és forraltbor. Az emberi szervezet fantasztikus működésének köszönhető, hogy nagyon jól tud alkalmazkodni a környezeti hőmérséklet változásaihoz.

Bővebben: Hogyan étkezzünk helyesen télen?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.