Férfiből lesznek a legjobb szakácsok!

Bővebben: Férfiből lesznek a legjobb szakácsok!Vége annak a kornak, amikor a férfiak a lábukat sem tették be a konyhába. Ma már sokan tudják: a főzés lehet kreatív tevékenység, elkápráztathatunk vele másokat, sőt, van akinek ez a relaxáció legjobb formája. Legyen férfias és tettre kész a konyhában is!

Bővebben: Férfiből lesznek a legjobb szakácsok!

Férfias fogyókúra

Bővebben: Férfias fogyókúraA kor civilizációs betegségei között az elhízás a vezető helyen szerepel, és a többletsúly okozta problémák a férfiakat éppúgy érintik, mint a nőket. A túlsúlytól nem könnyű megszabadulni, de igazán érdemes. Ráadásul a férfiaknak jó hírünk van: ők szerencsésebbek a gyengébb nem tagjainál!

Bővebben: Férfias fogyókúra

Gyümölcsök minden mennyiségben

Bővebben: Gyümölcsök minden mennyiségbenA táplálkozási tanácsadások alapelem, a napi rendszeres gyümölcsfogyasztás. Korra, nemre, aktivitásra való tekintet nélkül a gyümölcs és a zöldség alapvető feltétele az egészégnek. Több kimutatásban is olvashatjuk, hogy a gyümölcsök vitamintartalma már nem a régi, de azért senki ne adja fel jól bevált gyümölcsfogyasztási szokásait, maximum fogyasszon pluszba multivitaminokat is.

Bővebben: Gyümölcsök minden mennyiségben

Egészség és vegetáriánus táplálkozás?

Bővebben: Egészség és vegetáriánus táplálkozás?A húst mindig úgy tekintették, mint a táplálkozás alfáját és omegáját, de ma már tudjuk, ezt néhány újabb orvosi tudományos közlemény is alátámasztja, hogy a választékos vegetárius étrend mindent biztosít a test számára, ami a fejlődéséhez és egészséges működéséhez szükséges.

Bővebben: Egészség és vegetáriánus táplálkozás?

A természet adta lehetőség- bioélelmiszerek

Bővebben: A természet adta lehetőség- bioélelmiszerekAz elmúlt évek élelmiszerbotrányai ellenszenvet keltettek némely egészségre ártalmas hagyományos mezőgazdasági eljárással szemben. Ezekre az eljárásokra alternatív megoldásként kínálkozik az utóbbi időben az ökológiai gazdálkodási típus, amely bioélelmiszerek előállítását eredményezi.

Bővebben: A természet adta lehetőség- bioélelmiszerek

Őszi finomságok

Bővebben: Őszi finomságokVéget ért a nyár, megérkeztek a hűvös, egyre rövidülő őszi napok. Az óvoda, iskola, és a munkahelyi hajtás miatt ilyenkor megnő az energiaszükséglet. A téli hónapokra való felkészülés és a meghűléses megbetegedések elkerülése is megkívánja, hogy táplálkozásunkat az évszaknak megfelelően alakítsuk. Hangolódjunk az őszre az idényzöldségekből- és gyümölcsökből készült egészséges ételekkel!

Bővebben: Őszi finomságok

Enni jó!

Bővebben: Enni jó!?Gasztronómiai alapigazság, hogy ami egészséges és könnyű, annak nem kell feltétlenül íztelennek lennie. Ha valakinek a saláta szóról mardosó éhség és unalmasan fonnyadt levelek jutnak az eszébe, azt arra kérem, hogy új könyvemből legalább a diódarabokkal, sajtos zsemlekockákkal, körtefalatokkal, meg csirkecsíkokkal teli spenót-salátát kóstolja meg.?

Bővebben: Enni jó!

Besavanyodunk? Megkeseredünk?

Bővebben: Besavanyodunk? Megkeseredünk?Rendkívül találó a népi bölcsesség, úgy mutat rá egyes belgyógyászati kórképek magyarázatára, hogy az már-már egyetemi tankönyvbe illik. Besavanyodni, megkeseredni ? egy olyan komplex pszichoszomatikus állapotnak a megnyilvánulásai, amelyek ok-okozati szinten igen messzire vezetnek.

Bővebben: Besavanyodunk? Megkeseredünk?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.