Hondákban a "felhő"

2013 őszéig kell még várnunk, hogy az új Accordban találkozhassunk először a HondaLink szolgáltatásával, mely a vezető okostelefonját használja, hogy kapcsolatot teremtsen az autó hangrendszerével, valamint a felhőben tárolt, személyre szabott adataival.

c_400_200_16777215_00_images_stories_honda-fc-sport.jpgA tegnapi napon jelentette be a Honda, hogy 2013-ban elrajtol az új, HondaLink névre hallgató szolgáltatása, mely lehetővé teszi, hogy minimális figyelemmegosztás mellett hozzáférjen a vezető az őt érdeklő média-tartalomhoz. Az okostelefonra telepíthető, felhőalapú szolgáltatás segítségével előre beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk majd az autóban hallgatni. Beállíthatunk rádiócsatornákat, híreket, zenét, valamint az Aha telefonos alkalmazás segítségével facebookos vagy twitteres newsfeedeket, podcastokat is hallgathatunk. Az autóban, a telefon elővétele nélkül, a HondaLinken keresztül, a műszerfalról vagy a kormányba épített kezelőszervek segítségével választhatjuk ki az éppen „megkívánt" tartalmat. Ezen felül a rendszerhez tartozik még egy hangvezérelt SMS író szolgáltatás is, mely leginkább a grafomán vezetőknek jelenthet megnyugvást.

A Honda reményei szerint a rendszer tovább fog nőni és még több, még szerteágazóbb szolgáltatásokkal kényeztetheti az autótulajdonosokat. Erre jó példa, hogy a 2013-ban érkező, teljesen elektromos Honda Fit EV, valamint a szintén jövőre érkező Honda Accord Plug-in Hybrid számára készítik a kibővített HondaLink EV rendszert, melynek segítségével távolról is ellenőrizhető lesz az akkumulátorok töltöttségi szintje, elindítható lesz a töltési folyamat, vagy vezérelhető a légkondicionálás, illetve a fűtés.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.