Maserati GranTurismo S(zörnyeteg)

Bővebben: Maserati GranTurismo S(zörnyeteg)A külső változtatásokon kívül sokkal erősebb is lett az Anderson Germany által feltuningolt Maserati GranTurismo S, mely a Superior Black Edition fantázianevet kapta.

Bővebben: Maserati GranTurismo S(zörnyeteg)

Vipert reggelizik, Ferrarit ebédel a Falcon F7

Bővebben: Vipert reggelizik, Ferrarit ebédel a Falcon F7A Corvette LS7 motorja köré alumínium és karbonszálas műanyagból épített autónál összhangban van a külcsín és a belbecs.

Bővebben: Vipert reggelizik, Ferrarit ebédel a Falcon F7

Évente 300 millió dollárt kap a Mozilla

Bővebben: Évente 300 millió dollárt kap a MozillaA Google három évre szóló szerződést kötött a Mozillával, és ennek köszönhetően a Firefoxban továbbra is az övé lesz az alapértelmezett kereső. A vállalat évi 300 millió dollárt fizet a nyílt forráskódú böngészőt fejlesztő alapítványnak.

Bővebben: Évente 300 millió dollárt kap a Mozilla

Analóg technológia röntgensugár alatt

Bővebben: Analóg technológia röntgensugár alattMax Esteban, spanyol fotós röntgenfelvételekkel állít emléket a múlt közismert technolgóiáinak. A new york-i Klompching Gallery termeiben kilógatott képek betekintést engednek a titokba, ami lényegében évtizedeken át meghatározó volt, aztán pár év feledésbe merültek mindenestül. A Proposal One névre hallgató sorozat azért kicsit riasztó is, az a múlt még nem is volt annyira régen...

Bővebben: Analóg technológia röntgensugár alatt

A jövő autói?!

Bővebben: A jövő autói?!Az idei Los Angeles-i Autószalonon ismét megrendezik a Design Challenge névre keresztelt formatervezési versenyt, immáron nyolcadik alkalommal. Ebben az évben az volt a nevezők feladata, hogy képzeljék el, milyen lenne a hollywoodi filmek ikonikus automobilja a távolabbi jövőben.

Bővebben: A jövő autói?!

MotoACTV – Egy kütyü, ami nyudíjba küldheti az iPod-ot

Bővebben: MotoACTV – Egy kütyü, ami nyudíjba küldheti az iPod-otAz amerikai Motorola az Apple nyomdokaiba lép egy rendkívül elegáns kütyüvel, mely könnyen megtörheti az iPod Nano egyeduralmát.

Bővebben: MotoACTV – Egy kütyü, ami nyudíjba küldheti az iPod-ot

Laptop papírból, egér fából

Bővebben: Laptop papírból, egér fábólValószínűleg annyira megszoktuk – személy szerint biztos –, hogy az elektromos készülékeink műanyagból készülnek, hogy meglepődünk azon, hogy akár fából, vagy még jobb: újrahasznosított papírból is készülhetnének. Persze a műanyagnak megvannak a maga előnyei, de környezetbarátnak nem mondható, ezért mindig örvendetes, ha fenntartható anyagokkal lehet helyettesíteni.

Bővebben: Laptop papírból, egér fából

600 000 Facebook fiókot törnek fel naponta!

Bővebben: 600 000 Facebook fiókot törnek fel naponta!Míg a Facebook örömmel újságolta hivatalos bejegyzésében, hogy naponta csupán 0.06%-nyi illetéktelen behatolás történik, mások szerint ez még így is túl sok.

Bővebben: 600 000 Facebook fiókot törnek fel naponta!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.