Pebble Steel: egy elegáns okosóra

Új szoftverrel, saját alkalmazásbolttal és egy luxus kivitelű órával erősít a Pebble.

Nem feltétlen fogja majd el rossz érzés a jelenlegi Pebble-tulajdonosokat, hiszen a gyártó nem egy felfrissített modellel, inkább egy másik kategóriás okosórával lépett színre a Las Vegas-i. CES 2014 szórakoztatóelektronikai vásáron. Ahogy a Mashable beszámolója szerint a céget vezető Eric Migicovsky fogalmazott: ezúttal azoknak szerettek volna egy órát összerakni, akik szeretnék értesítéseiket a csuklójukon olvasni, de nem egy sportórás kinézetű eszközön, mint amilyen az eredeti Pebble.


A Pebble Steel névre hallgató újdonság, ahogy az már a kiszivárgott képeken is látszott, jobban hasonlít egy hétköznapi órára. Műanyag helyett fém és bőr pánttal lesz kapható. Ezen túl azonban igazi Pebble-belsővel van dolgunk: ugyanúgy vízálló, ugyanúgy 5-7 napig bírja töltésenként, és még a kijelzőből is ugyanaz a fajta e-papír van benne – igaz, ezúttal a Corning Gorilla Glass megoldásával borítva. Az egyetlen igazi belsős különbség, hogy a Steelben kétszer annyi memória van, mint a tavalyi modellben.
A külső megjelenésből is sejthetően drágább, 150 helyett 250 dollárba kerülő Pebble Steel már rendelhető január végén kezdik el szállítani.
Szintén a hónap végén érkezik majd a mindkét Pebble modellre alkalmazható Pebble 2.0 szoftverfrissítés, ez tartalmazza majd az órára írt szoftvereket összegyűjtő alkalmazásboltot is.

Hvg.hu
 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.